SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herşey Kazanmak İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor, bugün
saat 15:00'da deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geliyor..

Sarı-kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolcular galibiyet için kenetlendi. Şanlıurfaspor maçından galibiyet alarak, çıkışa geçmek isteyen sarı-kırmızılı takımda futbolcuların hırslı ve istekli oluşları gözlerden kaçmadı.

Öte yandan, kulüpten alınan bilgilere göre; Alper Akıcı'nın tedavisine İzmir'de devam edileceği, sakatlıkları bulunan Celil ve Tuncay'ın Şanlıurfaspor maçında forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

Antremanda sakatlanan Mustafa Sert'in önemli bir şeyinin olmadığı kaydedilirken, bu futbolcunun durumunun maç saatinde netlik kazanacağı öğrenildi.

Çalışmalar esnasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın genel menajeri Aziz Yiğit, Şanlıurfaspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını ancak galip gelmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Takımın eksikliklerine rağmen en iyi şekilde hazırlandığını kaydeden Yiğit, "Eksik futbolcularımız oyun planımızı bozuyor. Ancak tüm bu sıkıntılara rağmen sahaya 11 kişi çıkacağız. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gerek yönetim, gerek teknik heyet ve gerekse futbolcular Malatyaspor'un hak ettiği yere gelmesi için terinin son damlasına kadar çalışıyor" dedi.

Saat 15:00'da 11 Nisan Stadında karşılaşacağımız Şanlıurfa
maçının hakemleri ise şöyle;
Maçı Gaziantep Bölgesi Klasman hakemlerinden Emre Yıldırım yönetecektir. 1.Yardımcı hakemliği Fifa hakemi olan bayan Aynur Aysun Akar,Mehmet Özçalışkan yapacaktır.4.hakem ise Mustafa Yılmaz görev yapacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız