SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herşeyin Sonu Değil"

A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatya Spor Kulüp 2. Başkanı Özcan Dündar, iyi bir ekip olduklarını belirterek, güzel sonuçlar alacaklarını belirtti. 
 
Şanlıurfaspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendiren Özcan, "Şanlıurfaspor'da bizim gibi şampiyonluk hedefi olan bir takım. Bu noktada sahamızda rakibimizi yenmek istiyorduk. Karşılaşmanın ilk yarısında talihsiz bir gol yedik. Golden sonra iyi pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. Ama ne olursa olsun bu her şeyin sonu değil. Lig uzun bir serüven ve bu serüvende hak ettiğimiz yere geleceğiz. Herkesin sabırlı olmasını istiyoruz. En kısa sürede takım olarak başarılı sonuçlara imza atacağız. Başta başkanımız olmak üzere bütün takım olarak Malatya futbolunu ileriye taşımak için çalışıyoruz. Başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu, bütün zamanını Yeni Malatya Spor için harcamaktadır. Öte yandan deneyimiyle de takıma büyük katkılar sağlamıştır. Bu noktada kendisine destek olmamız gerekiyor" dedi. 
 
"BİZİ YANLIZ BIRAKMASINLAR"
 
Taraftalara teşekkür eden Dündar, "Taraftarlarımız Şanlıurfaspor karşılaşmasında tribünleri doldurarak, takımımızı yalnız bırakmadı. Maçın başından sonuna kadar destek verdiler. Ancak alınan mağlubiyet hepimizi çok üzdü. Bu mağlubiyetten dolayı da taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bundan sonrada bizi yalnız bırakmasınlar" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız