SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hesabını Beraber Soracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:13
A- A+ PAYLAŞ

Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yalçın'ın çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, seçmenlerin eleştiri ve taleplerini kapı kapı, dükkan dükkan dolaşarak dinlemeye devam ediyor.

İktidarın eleştirilerini sindirmeye çalıştığı halk, seslerini özgürce duyuracağına inandıkları Bağımsız Aday Dr. Ali Yalçın'a kayısı zararlarının karşılanmaması ve çevre yolu altında yaşanan sıkıntılardan dert yandılar.

Vatandaş; Öznur Çalık her yeri istimlak ediyor, biz bütün olanların farkındayız. Malatya'da olan şeyleri alıp dışarıya veriyor. Bu esnafa yazık günah değil mi? Ucuz suyumuz dünyanın parası.

Çevre yolu altında kalan mahalle sakinlerinin yaşadığı mağduriyetleri her programında dile getiren Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın'a destek sesleri yükseliyor.

Garibanlar oldu mu kimse bakmıyor,canımızın sağ olmasından başka bir şey yoktur. Çevreyolu altında ne bir imar planı ne de başka bir şey var. Halimiz ne olacak? Çevre yolu üstü hep zenginleşirken çevre yolu altı hep fakirleşiyor, bunun sonu ne olacak?

Adil bir temsilin olmadığı yerde bu mağduriyetlerin yaşanılmasının kaçınılmaz olduğunu hatırlatan Dr. Ali Yalçın, "Çevre yolu altı bizi desteklediği vakit bütün bunların hesabının nasıl sorulduğunu göreceksiniz. Malatya seçmenini çantada keklik görüyorlar, beni desteklediğiniz müddetçe bunun hesabını hep beraber soracağız" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız