SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hesap Soracak Olan Sizlersiniz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:38:35
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya merkeze bağlı Hatunsuyu beldesini ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi. 
Teravih namazı sonrası, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve partililerle birlikte Hatunsuyu beldesini ziyaret edip çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Şahin burada yaptığı konuşmada, “Muhalefet partilerini eleştirerek Bizim insanlarımız bu anlayıştan hiçbir zaman için medet ummadılar. Kendilerini nimetten sayıp bir parti gibi görünmeye çalışıyorlar. Baklagiller gibi birisi kuru fasulyeye benziyor, birisi kuru mercimeğe, birisi nohuta BDP si de öyle CHP si de öyle. Bunlar hiçbir zaman için siyasi çözüm de üretemediler. Ancak bizim inançlarımızla bizim duygularımızla bizim örf ve adetlerimizle savaş durumuna geldiler. Biz bunların hepsini elimizin tersiyle vatandaşımızın desteğiyle silip attık” dedi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan’a ve Dışişleri Başkanına söylediği sözleri de hatırlatan Milletvekili Şahin “Dün bakıyorsunuz Kılıçdaroğlu denilen sözde ana muhalefet partisinin lideri olan kişi bizim Başbakanımıza ve Dışişleri Bakanımıza ulu orta laflar söylüyor.Çapından bahsediyor.Sizin çapınızın ne olduğunu vatandaşımız sandıkta gösteriyor.sizin çapınızı ne kadar ettiğini o partinin çapının ne olduğunu insanlarımız seçime gittikleri zaman sandıkta gösteriyor.Bugün olmuş halkımıza şirin görünmek için ha bire kurultay yapıyorlar.Yaptıkları kurultaylarda birbirlerine düşüyorlar.Sandalyeler havada uçuşuyor” ifadelerini kullandı.
 
“Biz ya olduğumuz gibi görünürüz ya da göründüğümüz gibi oluruz. İnanmış olduğumuz gerçekler değerler bize bunu öğretti” diyen Şahin “Biz halkımızın gerçek değerleri ne ise o değerlerle barışık olan bir anlayıştan gelmişiz. Köyümüze, ilçemize, beldemize gittiğimiz zaman yaptığımız hizmetleri sizlerle paylaşıyoruz. Bugün hesap soracak olan sizlersiniz. Halka tepeden bakan bir anlayışı reddediyoruz. Biz halkımıza her zaman için hizmetkar olmaya çalıştık. Biz hayırlı hizmetler yapabiliyorsak insanlarımız bize teşekkür ediyorlarsa ne mutlu bizlere. Bizim asıl hedefimiz amacımız da budur “dedi.
 
“Herkesin yaşam hakkı güvence altındadır” diyen Şahin sözlerini şöyle tamamladı:
 
“Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethettiği zaman oradaki rahipler Ayasofya’da tedirgin bir vaziyette bekleyiş içerisindeler. Fatih gidip diyor ki sizin canınız da malınız da her şeyiniz güvence altındadır. Bugün eğer AK Parti iktidardaysa bu ülkede yaşayan herkesin ister Sünni olsun, ister alevi olsun, ister Hristiyan ister Yahudi. Hangi dinden hangi ırktan olursa olsun herkesin yaşam hakkı güvence altındadır.”
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız