SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hesap Soracaksınız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, ‘Marka ilçe Yeşilyurt’ sloganıyla sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında köyleri ziyaret ediyor.

Beraberinde  Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, merkez ilçe Yeşilyurt Başkanı Bayram Taşkın ve partililerle birlikte, ilçenin Sütlüce ve Kendirli köylerinde seçim çalışması yapan Uğur Polat, halkın ilgisiyle karşılaştı.

Ziyarette konuşan  Milletvekili Mustafa Şahin, AKP’nin köyleri düşünen bir büyükşehir yasası çıkarttığını vurguladı. Şahin, “Bizler AK Parti olarak İl Özel İdarelerinin elini güçlendirdik köylere daha iyi hizmet ulaşsın diye ama muhalefet ne yaptı bizlerin önlerini kesmeye çalıştı” dedi.

Polat ise yaptığı konuşmalarda Büyükşehir Belediyesi yasası ve yeni Yeşilyurt’a dair projelerini anlattı. Büyükşehir Belediye Yasası ile birlikte köylerin öneminin arttığını vurgulayan Hacı Uğur Polat, “Siz bugüne kadar hep muhtar seçtiniz ve muhtardan hizmet beklediniz. Ama seçtiğinizi muhtarın hiç bütçesi yoktu. Muhtarlarda, köylerine hizmet alabilmek için tabiri caizse kapı kapı dolaştılar” dedi.

Yeni yasayla birlikte köylerde yaşayanların artık ilçe belediye başkanlarını ve büyükşehir belediye başkanlarını seçeceklerini ifade eden Polat, “Bundan sonra hizmet gelmezse belediye başkanlarından hesap soracaksınız” diye konuştu.

Kendisinin başkanlığı süresince ilçenin tüm köylerini modern ve yaşanabilir standartlara kavuşturacağını ifade eden Polat, şunları kaydetti:

“Genç, dinamik ve tecrübeli bir ekip oluşturup, Yeşilyurt’u adım adım gezecek, karış karış ölçeceğiz. Sorunları yerinde tespit edip ilçemizi daha nitelikli ve yaşanabilir bir hale dönüştüreceğiz. Yeşilyurt Belediyesi erişimi kolay ve alt merkez olacak bir noktada, ilçemize lâyık nitelikte bir binada hizmet verecektir. Standart görevlerimiz yanında, okul ve cami bahçeleri gibi insanların yoğun kullandığı alanları periyodik olarak yıkayıp ibadethaneleri temizleyerek hemşerilerimiz için sağlıklı bir ortam sağlayacağız. Ayrıca okullarda yapacağımız eğitim çalışmaları ve etkinliklerle, çocuklarımıza çevre ve temizlik bilinci kazandıracağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız