SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hesap Tartışma Yarattı Ama

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi'nin mayıs ayı ikinci toplantısı, yine tartışmalara neden oldu.

İl Özel İdaresi Salonu'nda Abdurrahman Atay'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 2007 yılı kesin hesabı onaylandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 2007 yılında 86 milyon 640 bin YTL harcamasının olduğu, bunun 63 milyon YTL'sinin bakanlıktan gelen ödenek olduğu, 21 milyon YTL'sinin ise İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin kaynaklarından sağlandığı dile getirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 2007 yılı kesin hesabı görüşülürken, üyeler arasında tartışma yaşandı. Tartışma sonunda harcamalar oy çokluğu ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay, muhalefet partilerinden olan üyelere, muhalefet yaparken gerçekçi olmalarını tavsiye etti. Üyelerin, Başkan Atay'a, yeterli söz imkanı vermediğinden şikayetçi olurken Başkan Abdurrahman Atay ise üyelere söz verirken esnek davrandığını dile getirdi. "Siz dinlemiyorsunuz, kendinizin dinlenmesini istiyorsunuz" diyen Atay, kuraklık konusunda üyelerle bir konuyu görüşeceğini, bu nedenle basın mensuplarının dışarı çıkmasını istedi. Bunun üzerine bazı üyeler, "Malatya'nın kuraklık konusu görüşülecekken basın neden dışarı çıkarılıyor?" diye tepki gösterdiler.
Başkan Atay, daha sonra basın mensuplarının kalabileceğini belirtmesine rağmen, basın mensupları salonu terk etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız