SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hesap Verme Şuuru Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:56
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Mustafa Canbay, 30 Mart yerel seçimlerinin gerek Türkiye gerekse de Malatya için büyük önem taşıdığını söyledi. 

Canbay, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında, Rutikanlılar Derneğini ziyaret etti. Dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelen Canbay, büyükşehir olan Malatya'ın geleceğinin doğru planlanması adına 30 Mart'ta vatandaşların tercihlerini doğru kullanması gerektiğini dile getirdi.

"YOL GENİŞLİĞİNDE KALDIRIMLARIMIZ VAR"

Canbay, "Sorunsuz Yeşilyurt ve sorunsuz Battalgazi" deyimlerinin lafta kaldığını kaydederek, "30 Mart’ta bizi 5 yıl yönetecek belediye Başkanlarını seçeceğiz. Seçim zamanlarını bizler hesap verme zamanı olarak biliyoruz. Ne tuhaftır ki, bizler bu seçim sürecinde bunları görmüyoruz. Eski belediye başkanlarında hesap şuurunu göremiyoruz. Bir önceki dönemde sizlere vaatlerde bulunmuşlardı. "5 yıldızlı Malatya, Sorunsuz Battalgazi dediler, sorunsuz Yeşilyurt dediler" Fakat görüyoruz ki hesap verme şuuru olmadığı için bir önceki vaatleri tamamen unuttular. "5 yıldızlı trafik dediler." Malatya’nın trafiğini rahatlatacaklardı. Peki bu 5 yılda yeni bir yol açıldığını duydunuz mu? Yeni bir yol açmadıkları gibi yollarımızı da daralttılar kaldırım yaptılar. Bazı bölgelerde ise yolları genişletme bahanesi ile ağaçları kestiler. Geçtiğimiz günlerde mahalle toplantılarımızda bir vatandaşımız söyledi, 17 metrelik kaldırımlarımız dahi var.Yol genişliğinde kaldırımlarımız var" şeklinde konuştu. 

"5 YILDIZLI SAĞLIK HİZMET ANLAYIŞLARI 1 YILDIZ BİLE ETMEZ"

Malatya'da hastane sayısının 2'den 1'e düşürüldüğünü ifade eden Canbay, "5 yıldızlı sağlık hizmetleri" dediler. Bizim 2 tane hastanemiz vardı. 2 hastanemizin bin 100 yatağı vardı. Şimdi ne yaptılar? 2 hastanemiz yerine 640 yataklı bir hastane yaptılar. Bunların 5 yıldızlı sağlık hizmeti buymuş. Yatak sayısını yarı yarıya azaltıldı. Bizim nüfus sayımız artıyor ama yatak sayımız azalıyor. Bu nasıl hizmet? Bu nasıl 5 yıldız? 5 yıldızlı sağlık hizmetleri, 1 yıldız bile etmez" dedi. 

Canbay, Saadet Partisi olarak deneyimli bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, "Bizim arkamızda Malatyalılar var. Kimseye minnet borcumuz yok. Biz bilgi birikimi ve tecrübemizle hizmete talibiz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız