SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hesap Yok, Kazanmalıyız!'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın taktik çalışmasını yaptı. Bu arada, Teknik Direktör Hayati Palancı, kadro dışı bırakılan oyuncular konusunda da konuştu, kafa karıştırdı ve İlhan Var'ın kadro dışı bırakılmadığını, Fatih'in de izinli olduğunu öne sürdü.

Teknik Direktör Palancı yönetiminde çalışan Sarı-Kırmızlı takımda eksik bulunmazken, takımın çalışmasını Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Orhan Kaya’da izledi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Teknik Direktör Hayati Palancı, Malatyaspor’un hesap yapacak konumda olmadığını söyledi. Palancı, son 3 haftada mutlak 9 puan toplamaları gerektiğini ifade ederek, “Geldiğimiz nokta son nokta. Malatyaspor’un hesap yapmaması lazım. 3 maçımızı da galibiyetle kapatmak zorundayız. Son 3 maçımızı alarak, rakiplerimizin de alacakları sonuçları bekleyeceğiz. Artık bundan sonra herkesin şapkasını önüne koyarak, düşünmesi gerekiyor. Dediğim gibi Malatyaspor’un hesap yapacak durumu yok, 3 maçımızı da kazanmak zorundayız” dedi.

Lig’de son haftalara gelinirken küme düşme tehlikesi yaşayan takımların önemli maçlar oynayacağını kaydeden Palancı, “İlk önce şunu söylemek istiyorum ki, İlhan Var kadro dışı değildi. Bu oyuncumuz ailesel sebeplerden dolayı izin kullandı. Ancak, Fatih Sezer sezon suna kadar izinli. Rakip kim olursa olsun Malatyaspor’un bundan sonra kaybetme lüksü yok. Teknik, taktiğin önemli olmadığı maçlar oynayacağız. Lig’in genel görüntüsüne baktığımız zaman küme düşme potasında bulunan rakiplerimizin bizden kopmaması çok iyi oldu. Lig’de şuanda ne olacağını kestirmek mümkün değil. Ancak, Malatyaspor’a düştü gözüyle bakılıyorsa söylenecek bir şey yok” diye konuştu.

Palancı, Malatyaspor’un ligde kalacağına inandıklarını yineleyerek, “Ben, Adanaspor maçına giderken üzgün ve kırgındım. Bu oyuncular 2-3 hafta önce bu coşkuyu yaşasalar takım bu duruma gelmeyecekti. Ama herkes buradan layıkıyla ayrılmak istiyor. Bu takım ligde kalacak. Kayseri Erciyesspor maçından sonra herkes bunu görecek. Bundan sonra sürpriz sonuçlar olabilir. Her takımın kendine göre hesapları var. Rakiplerimizin üst sıralardaki takımlarla oynayacağı maçlar onların düzenlerini bozabilir. Her takım bu saatten sonra tökezleyebilir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız