SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hesaplar Galibiyet Üzerine

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:42:33
Hesaplar Galibiyet Üzerine
A- A+ PAYLAŞ

 PTT 1. Lig’in 15. haftasında yarın deplasmanda Karşıyaka’ya konuk olacak Yeni Malatyaspor, iç sahadaki Adana Demirspor mağlubiyetini unutturmak istiyor. Kendisi gibi alt sıralarda yer alan rakibi karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak sarı-kırmızılılarda tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. 

Geçtiğimiz haftayı Adana Demirspor mağlubiyetinin verdiği moral bozukluğuyla kapatan Yeni Malatyaspor, yarın oynayacağı Karşıyaka maçına telafi gözüyle bakıyor. Ligin ilk yarısında kalan son 3 maçtan maksimum puan alarak, ikinci yarı öncesi küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Yeni Malatyaspor’da İzmir deplasmanı büyük önem taşıyor.

 

YENİ MALATYASPOR PUAN FARKINI AÇMAK İSTİYOR

Sıralamada 13. basamakta yer alan sarı-kırmızılı takım, kendisinden daha alttaki takımlarla arasını açmak için Karşıyaka’yı yenerek küme düşme hattından tamamen uzaklaşmak istiyor. Adana Demir maçının 35. dakikasında kasığından sakatlanan Osman Fırat, aynı maçta sarı kart cezalısı durumuna düşen Azad Filiz ve ülkesinin milli takımında bulunan Azubuike, Yeni Malatyaspor’u Karşıyaka maçında yalnız bırakacak.

18 kişilik maç kadrosunu yine U21 takımından Ferhat ve Burak Kavlak ile tamamlayan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz, Alex ile Kemal’in dönmesiyle bir nebze olsun rahat nefes aldı. Orta alanda Ali Sakal’ın yanına Sunday Mba’yı çekmesi beklenen İrfan Buz’un sol öne Musa Sinan’ı, sağ öne ise Alex Dos Santos’u dahil etmesi bekleniyor. Akpabio ve Yakup’u yine hamle oyuncusu olarak kenarda tutacağı tahmin edilen Buz’un kalede ise Ertaç Özbir’e yöneleceği öğrenildi. Adana Demirspor maçında ilk golde hatası olan Vedat Kapurtu ve sakatlığı tamamen düzelen Ertaç Özbir arasında seçim yapmak için son kararını maç saati verecek olan Buz’un diğer mevkilerde bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor.

 

ŞAMPİYONLUK İSTERKEN KÜMEYE

Yeni Malatyaspor’un yarınki rakibi Karşıyaka ise kadrosundaki yıldız isimlere rağmen küme düşme potasında yer alıyor. PTT 1. Lig’de sezona kesin şampiyonluk hedefiyle başlayan ve sahip olduğu Necati Ateş, Engin Baytar, Çağlar Birinci, Mehmet Eren, Gökhan Ünal gibi yıldızlarla açık ara favori gösterilen İzmir temsilcisi, bulunduğu konumdan uzaklaşmak istiyor. Yeni Malatyaspor maçına üstteki farkı kapatma adına büyük önem veren kırmızı-yeşilliler, ilginç istatistiğiyle dikkat çekiyor. Kadrosundaki birçok yıldıza rağmen 14 haftada Yeni Malatyaspor gibi 14 gol üretebilen Kaf-Kaf’lar, bu sezon sadece 3 kez kazanarak ligin en az galibiyet alan takımlarından biri durumunda. Buna karşın iç sahada sadece 2 kez bileği bükülen Karşıyaka’da teknik direktör Kemal Özdeş’in koltuğu sallanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız