SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hesaplaşmadan Olmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:58:10
A- A+ PAYLAŞ

MHP Milletvekilleri Adayları Arapgir ilçesini ziyaret etti. İktidarla ilgili şikayetlerin yoğunlaştığı  Arapgir İlçesi’nde  MHP Adayı  Şinasi Kazancıoğlu: "On üç yıl birikmiş haksızlıklar, hainlikler ve yolsuzluklarla kim helalleşecek. Hesaplaşmadan helalleşme olmaz." dedi..

1 Kasım seçim gezileri kapsamında  MHP il yönetimi ve milletvekilli  adayları  Arapgir ilçesinde vatandaş ve esnaf  ziyareti  gerçekleştirdi. İlçe de  esnafın  vatandaşların iktidar partisine karşı gösterdiği   tepkileri dile getiren  Şinasi  Kazancıoğlu:  "Bugün Malatya'nın kilometre olarak en uzak, ama hakikaten çok güzide insanların yaşadığı Arapgir ilçemizi ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızla konuşuyoruz.  Esnaflarımız  hakikaten bir dokunup bin laf söyleyecek kadar dertliler. İktidar partisinin vekilleri ‘ ilk günkü aşk’  ile diye oy istiyorlarmış.  Tabii ki esnaflarımızda soruyor;  peki on üç yıllık birikmiş yalanlar, on üç yıl birikmiş haksızlıklar, hainlikler ve yolsuzluklarla kim helalleşecek. Hesaplaşmadan helalleşme olmaz. Dinimizde de bu var. Onun için 1 Kasım da sandıkta  Arapgirli hemşerilerimiz ve sonra Malatyalı hemşerilerimiz  önce hesaplaşıp sonra halleşecekler "şeklinde konuştu.

1 Kasım seçimlerinde Arapgir’den farklı bir sonuç beklediğini kaydeden  Kazancıoğlu, yıllardır Arapgir yol güzergahında yaşanan sıkıntıların devam ettiğine  vurgu yaparak: "Ben on beş, yirmi yıldır Arapgir'e gelip giderim  ve hala Arapgir de ambulans çağırmak için insanlar tepelere çıkıyorlar. Koşarak bir yerlere gidiyorlar. Çünkü baz istasyonları olmadığı için telefonlar çekmiyor. Yani Malatya, Arapgir arası gidiyorsunuz Allaha emanetsiniz. Telefonlar çekmiyor. Siyasiler ve idareciler buna önayak olabilir. Özel şirketlerle görüşülüp baz istasyonu kurdurabilir. Çünkü burası artık çok önemli bir koridordur. Bir kaza olduğunda ilgili yerlere ulaşamıyorsunuz.  Arapgir bu kadar köşede kalmış, unutulmuş gibi davranılıyor. Hakikaten burası çok münevver insanların, çok istisnai insanların yaşadığı bir yer.  Ben o anlamda burada 1 Kasım da çok farklılık olacağını düşünüyorum." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız