SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Heyecan Dorukta..

0
Güncellendi - 2017-05-14 17:01:47
Heyecan Dorukta..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor taraftarı önünde şampiyonluk maçına çıkıyor. Kentte heyecan dorukta. Rakip Boluspor. İrfan Buz'un çalıştırdığı Yeni Malatyaspor ligin bitimine 1 hafta kala play-off mücadelesi veren Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor, Boluspor’u yenip, bitime bir hafta kala Süper Lig’e yükselmek istiyor.

Malatya İnönü Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Mücadele TRTSPOR'dan dönüşümlü, ayrıca TRT KURDİ ve TRT AVAZ'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Ligde 32. haftayı 3. sıradaki rakibi Eskişehirspor’un 5 puan önünde tamamlayan sarı-siyahlılar, Boluspor maçında galip gelmesi durumunda, 31 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanacak.

Malatya ekibi, iyi başladığı 2016-2017 sezonunda geride kalan 32 haftanın belirli aralıklarla 23’ünde liderlik koltuğunun sahibi oldu. Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor’un, Boluspor maçının ardından Malatya İnönü Stadı’na veda etmesi bekleniyor.

Malatya futboluna 50 yıldır hizmet eden 10 bin 411 kişi kapasiteli stadyum, geçmişte Süper Lig maçlarının yanı sıra Balkan Kupası’na sahne olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Malatya sporumuza süper lig yolunda başarılar diliyorum.İnşallah bizi mahçup etmezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (6 yıl önce)
    Kıymetli ve değerli Malatyalı hemşehrim ve kardeşlerim. Bugün önemli bir maça çıkıyoruz. Takımımıza son dakikaya kadar , sabır ve sakin halde destek verelim. Taşkınlık yapmayalım. Futbolcu kardeşlerimizde büyük bir stres altında olacaklar. Her hareketlerinde moral verelim. Sakın küfretmeyelim. Hiçbirşeyin sonu değil. Futbol nankördür. Şans bizimle olsun. Allah yardımcımız olsun. HAYDİİ EVKURYENİMALATYASPOR. SÜPER LİGE SON HAMLE
    0
    0
    Yanıtla