SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Heyelan Bölgesine Destek

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:02
Heyelan Bölgesine Destek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir İlçesi Gücük Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonrası yardım elini uzattı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalisazyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, geçtiğimiz günlerde Doğanşehir İlçesi Gücük Mahallesi’nde meydana gelen ve iki kişinin yaralanmasına neden olan heyelan bölgesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile birlikte alanı gezen Dr. Özdemir, yetkililerden detaylı bilgiler aldı. İçmesuyu şebeke hattının zarar görmesi nedeniyle MASKİ ekiplerinin hattı yeniden döşemek için anında müdahale ettiğini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, ilk andan itibaren içmesuyu ve kullanma suyu ihtiyacının tankerler ile giderildiğini kaydederek, içmesuyu şebeke hattı döşeme çalışmalarının 17.06.2015 Çarşamba günü tamamlanacağının altını çizdi. Dr. Özdemir, ayrıca mahallede ikamet eden vatandaşların mağdur olmamaları için 4 adet bayan tuvaleti, 4 adet bay tuvaleti, 4 adet bayan duş kabini ve 4 adet erkek duş kabini  bölgeye götürdüklerini belirterek, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın talimatları ve katkılarıyla Gücük Mahallesi’ne zarar gören içmesuyu şebekesinin yenilenmesi ve vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. İlk etapta tankerler ile içmesuyu taşıdık. 4 adet bayan tuvaleti, 4 adet bay tuvaleti, 4 adet bayan duş kabini ve 4 adet erkek duş kabini  bölgeye götürdük. Gün içerisinde içmesuyu şebeke hattını tekrar yenileyeceğiz ve mahallemizin kullanımına sunacağız. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır adına, Gücük Mahallesi sakinlerine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız