SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Heyelanı Yerinde İnceledi

0
Güncellendi - 2016-08-03 22:23:47
Heyelanı Yerinde İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Arguvan ilçesini ziyaret etti. Vali, ilçenin heyelanlı bölgesinde de incelemelerde bulundu.

Yaklaşık iki ay önce Malatya'da göreve başlayan ve her fırsatta ilçeleri ziyaret ederek, incelemelerde bulunan, mülki ve idari amirlerden bilgiler alan, vatandaşlarla da bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinleyen, çözümü konusunda yetkililere gerekli talimatları veren Vali Toprak, 15 Temmuz Darbe Girişimi sebebi ile fırsat bulup gidemediği ilçelerden birisi olan Arguvan ilçesini ziyaret etti.

Arguvan ilçesinde ilk olarak Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Toprak, Kaymakam Selçuk Yosunkaya ve Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ dan ilçe hakkında ve faaliyet alanları ile ilgili bilgiler aldı. İlçe merkezinde de vatandaşlarla görüşüp onların istek, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vali Toprak, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaretinde hizmet binalarında incelemelerde bulunup, Komutanlık ve Amirliğin Şeref Defterini imzalayarak ilçedeki sorumluluk alanları ile ilgili olarak Jandarma Komutanı ve Emniyet Amirinden asayiş konusunda brifing aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan askerlerle de sohbet eden Vali Toprak, sohbeti esnasında vatani görevini bu gün tamamlayan ve yarın sabah terhis olacağını öğrendiği Sivas doğumlu Alper Yücepur’u kutlayarak, hayırlı olsun dileklerini iletip bundan sonraki yaşamında da başarılar diledi.

İlçe ziyaretini tamamlayan Vali Toprak, İlçe Kaymakamı Yosunkaya ve Belediye Başkanı Kızıldaş ile birlikte, 14 Temmuz 2016 tarihinde üçüncüsü yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Başkan Kızıldaş tarafından dile getirilen ve Vali Toprak’ın “En kısa sürede gelerek yerinde inceleyeceğim” dediği karayolunun heyelanlı bölgesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Kızıldaş, Arguvan ilçe merkezinin heyelan araştırma çalışmasının Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapıldığını dile getirerek ilçede bundan sonra yapılacak çalışmaların bu raporun sonucuna göre yürütüleceği söyledi.

Vali Toprak da “Şu an için rapor sonucu alınmadan herhangi bir çalışmanın yapılamayacağı görülmektedir.” diyerek, rapor sonucuna göre karayolunda gerekli çalışmaların yapılabileceğini dile getirdi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

arguvan1

arguvan2

arguvan7

arguvan3

arguvan6

arguvan4

arguvan8

arguvan5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız