SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Heyetin Başkanı Ağbaba

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:18:03
Heyetin Başkanı Ağbaba
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi 20 günde 6 şehit veren Osmaniye'ye heyet gönderme kararı aldı.Heyete Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlık edecek.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba başkanlığında Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel  ile partinin Adana milletvekillerinden oluşan heyet, 27 Ağustos Perşembe günü Osmaniye'de olacak. Heyet, ilk olarak Yüzbaşı Alkan'ın cenaze töreninden sonra görüntü izlemesi yoluyla Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla tutuklanan şehit yakınları Emir Melih Avşar ve Nail Toplu'yu, konuldukları Osmaniye T2 tipi Cezaevi'nde ziyaret edecek. Saat 10.00'daki bu ziyaretten sonra heyet, Yüzbaşı Alkan'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunacak. Heyet üyeleri, daha sonra Osmaniye'nin son 20 gündeki şehitleri Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Gürbüz, Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez, Uzman Çavuş Ali Gökçe, Uzman Çavuş Fatih Gökşen, Uzman Çavuş Mehmet Acar'ın ailelerini ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun başsağlığı dileğini iletecek.

Aslen Malatyalı olan ve ailesinin yerleşik olduğu Osmaniye'de toprağa verilen Şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın, yarbay olan ağabeyi, kardeşinin cenaze törenindeki tepkisiyle gündeme gelmiş ve AKP'li oldukları öne sürülen çevrelerin tepkisini çekmişti. Ağbaba da, AKP'lilere tepki göstermişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız