SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Heyirli Olsun'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz, Fatih İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.
Oy kullanmaya gelen vatandaşlarla bir araya gelen Öz, "hayırlı olsun" yerine "heyirli olsun" demeyi tercih etti.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bugün bence "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözünün millet tarafından teminat altına alındığı gündür. Bunu normal seçimlerle kesinlikle karıştırmamak lazım. Bence bu ülkenin kalkınmasının, büyümesinin ve gelecekte dünyanda süper güç olmasında önündeki engellerin kalktığı gündür. Bir ülkede demokrasi olmazsa, ekonomik istikrar olmaz. Siyasi istikrarında olması için demokrasinin olması gerekiyor. Çünkü demokrasi herkese lazım. Her düşünceye, her kesime, her millete, her inanca, her yaşam tarzına demokrasi lazım. Demokratik bir gelecek için bugün gerçekten heyirli bir evet sonucunu bekliyoruz. Bu konuda bir endişemiz yok. AK Parti olarak bu ülkede yapmış olduğumuz hizmetleri daha kurumsal bir çatı altına getiriyoruz. Durmak yok, bundan sonraki tek hedefimiz daha gelişen, daha büyüyen, daha demokratik bir Türkiye üretmek. İlk yapılacak genel seçimlerden sonrada inşallah tam demokratik bir anayasa için çalışmalara başlayacağız" dedi.

ÖLMEZTOPRAK..
AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, referandum için oyunu kullandı.

Ölmeztoprak, Malatya merkez Turgut Özal Mahallesi'ndeki Sadiye Ünsalan İlköğretim Okulunda kullandı. AKP'li yöneticilerle birlikte geldiği okulda vatandaşlarla selamlaşan ve sohbet eden Milletvekili Ölmeztoprak, daha sonra oyunu 1303 numaralı sandıkta kullandı. Milletvekili Ölmeztoprak, burada yaptığı açıklamada, " Bu anayasa oylamasının getireceği en önemli hususlardan birisi vatan ve milletimizin önünün açılması ve çocuklarımızın istikbalinin kurtulması idi. İnşallah bu sonuçta bu tecelli edecektir" şeklinde konuştu.

FINDIKLI VE ÇAKIR..
Bu arada AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı da, oyunu Fatih İlköğretim Okulu'nda kullandı. Fındıklı, oyunu kullanacağı salonda vatandaşlarla sıraya girdi. Oy kullanma esnasında basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Fındıklı, "Türkiye'miz için hayırlı olsun" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, oyunu Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda kullandı. Referandum için oyunu kullanmak üzere Cengiz Topel İlköğretim Okulu’na gelen Belediye Başkanı Ahmet Çakır burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başkan Çakır oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Bugün bilindiği gibi referandum oylaması yapılmaktadır. Oylama gayet sakin ve huzurlu bir şekilde geçiyor. İnşallah referandumda çıkacak sonuç ülkemiz için hayırlı olur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız