SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Beğenmedim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:28:48
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, golsüz berabere kaldıkları Çamlıdere Şekerspor maçıyla ilgili, "Play-off artık garanti ama bugün oynadığımız oyunu hiç beğenmedim" dedi. 

Kızıltan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Play-off artık garanti ama bugün oynadığımız oyunu hiç beğenmedim. Rakibimiz, bulunduğu durum nedeniyle son şansını en iyi şekilde kullanmak istedi, ortaya olağanüstü bir mücadele koydular. Ancak bizim ortaya koyduğumuz mücadele bize yakışmadı. 'Nasıl olsa Play-off'a kaldık' rahatlığı bugün futbol oynamamamızın başlıca nedeniydi. Her ne kadar oyuncularımızı hafta boyunca buna yönelik uyarmaya çalışsak da buna engel olamadık. Bugün ortaya koyduğumuz mücadele Play-off yolunda şampiyonluğu hedeflemiş bir takımın ortaya koyması gereken oyun değil. Kaleci Ziya olmasaydı, sahadan yenik ayrılabilirdik, olağanüstü oynadı. İnşallah bugünkü oyundan ders alırız" ifadelerini kullandı.

Play-off'larda şanslarını da değerlendiren Kızıltan, "Play-off'un en önemli şampiyonluk adaylarından birisi Yeni Malatyaspor. Biz bunun farkındayız, biliyoruz. Onun için bizim böyle oynama lüksümüz yok. Ama her ne kadar bugün biraz kızsak da ben oyuncularıma inanıyorum, güveniyorum. Çok kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Eleme maçlarında deneyim önemli, bu da biz de fazlasıyla var. Önemli olan bunu sahaya yansıtabilmek" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor da kaleci Ziya Aydın ise, Ankara'ya galibiyet için geldiklerini belirterek, "Ancak Çamlıdere Şekerspor'un da durumu üzücü. Onlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ama maalesef futbolun doğasında bunlar var. Bir taraf gülerken bir taraf üzülüyor" diye konuştu. 

Hava sıcaklığının oyuncuları olumsuz etkilediğini dile getiren Aydın, "Biz her maçta bir adım daha ileriye giden bir takımız. İki maç daha var, o maçlarda da en iyi şekilde performans sergileyerek, hedeflediğimiz yerde bitireceğiz. Hem Malatya halkını hem de taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Hedeflediğimiz PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyasporlu oyuncu Emrah Ekmekçi de, "Liderlik şansını kaybettikten sonra tek amacımız Play-off'lardı. Bunu da başardık. Rehavete kapılmamamız gerekiyor. Diğer maçlara da aynı şekilde hazırlanıp, ligi iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor" dedi. 

Ekmekçi, Play-off'larda da hedefledikleri başarıyı elde edeceklerini belirtti. 

FOTOĞRAF: Ankara'daki maçta Ç.Şekerspor'un bir atağını kaleci Ziya önlüyor (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız