SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hiç Birinde İmzam Yok!'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdullatif Şener, partisinin il binasının açılışını için geldiği Malatya’da eski Belediye binasının bulunduğu alanda parti otobüsünde vatandaşlara seslendi.

Şener, AKP Hükümetini sert bir dille eleştirerek, “ En fazla işsizliği yaratan hükümet bunlar olmuştur” dedi. Şener, yabancılara mülk satışına ilişkin olarak kendilerinin göreve gelmesi halinde toprak satışlarını yasaklayacaklarını söyledi. TP Lideri Şener yanlış özelleştirme politikalarıyla tarım ve hayvancılığında bitme noktasında geldiğini ve bu hükümetin Türkiye’yi et ithal eder hale getirdiğini söyledi.

ŞENER MALATYA’DA
Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, partisinin il binasının açılışına katılmak üzere geldiği Malatya’da, eski belediye hizmet binasın alanında parti otobüsünde vatandaşlara seslendi. Şener, hükümetin ekonomik politikalarını sert bir şekilde eleştirerek, AKP hükümetinin ülkede işsizliği en fazla artıran hükümet olduğunu belirterek, “Türkiye bu iktidar eliyle et ithal eder duruma düşmüştür. Yanlış özelleştirme politikalarıyla piyasa gübre tekellerine terk edildi. Tekel satıldı. Daha bir çok stratejik kurumu satıldı.Bu hükümet kendi çiftçisi yerine yabancı ülkelerin çiftçilerini destekleye iktidar olmuştur. Malatya’nın çok önemli ürünü, Türkiye kayısısının yüzde 70’ine sahip Malatya çiftçisi dondan zarar görmüş olmasına rağmen hükümet vatandaşın yanında olmamıştır. Hükümeti sorumluluk üstlenmeye çağırıyoruz” dedi.

Şener, soğuk savaş siyasetini terk ettiklerini ve siyasi partiler yasasının değiştirilmesi gerektiğini belirterek bir kişinin 550 milletvekilinin ismini yazdığını belirterek bu durum karşısında da Milletvekillerinin kendi bölgeleri için yeterince çalışmadıklarını ifade etti.

"HOROZUMUZ TAVUĞUMUZ VAR!"
Şener, Malatya’nın Cumhuriyetle birlikte hep iktidarda olduğunu Rahmetli İsmet İnönü ve Turgut Özal’ın başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yaptığını belirterek, “Şu anda Malatya Mecliste var mı ?” dedi. Bu sırada toplulukta bulunan bir kişi, alanda Malatya Belediyesi tarafından bir süre önce yerleştirilen horoz ve tavuk heykelciklerine atfen ‘ Horoz ve tavuğumuz var!’ diye seslendiği duyuldu.

Şener Bankaların yüzde 40’ının yabancıların eline geçtiğini, sigortacılığın yüzde 90’ının yabancı şirketlere ait olduğunu belirterek, “ Şimdi denilecek ki ‘bu hükümetin yaptığı özelleştirmeler döneminde siz de Özelleştirmeden sorumlu bakandınız’. Ben size şunu söylüyorum o özelleştirmelerin hiç birinde imzam yoktur.” dedi.

Türkiye’de yabancılara toprak satışının yapıldığını belirterek, “ Türkiye Partisi iktidarında yabancılara tapu satışı yasaklanacaktır. AB’ye giren Polonya ‘Ben kesinlikle yabancılara toprak satmam’ dedi. AB’de bu ülkeli birliğe aldı. Türkiye Partisi üretim ekonomi uygulayacaktır. Bu durumda üretende kazanacak, Türkiye’de kazanacaktır.. Türkiye Partisi iktidarında okul , okul gibi olacak. Dershaneler bitecek. Bugünkü Başbakan sadece gürültü ve kavga yaratmaktadır” dedi.

Şener'in konuşma yaptığı alanda, parti il teşkilatı tarafından kurulan tezgahta vatandaşlara tavuk döner ikramı yapıldı.

Şener konuşmasının ardından eski belediye binasının arka kısmında Ömer Efendi Sokak girişindeki Türkiye Partisi İl Binasının açılışını yaptı.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız