SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hiç Bu Kadar Karamsar Olmadım''

A- A+ PAYLAŞ

Devlet eski bakanlarından Anavatan Partisi MKYK Üyesi Mehmet Keçeciler , hükümetin ülkeyi 3.5 yılda büyük sıkıntılı yere getirdiğini, bitti denilen terörü tekrar hortlattığını belirtti.

8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümünün 13.Yıldönümü dolayısıyla Malatya ANAP İl Örgütü tarafından okutulacak mevlid için Malatya’ya gelen devlet eski Bakanı Mehmet Keçeciler, ANAP İl Binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Ülkenin ANAP’a ihtiyacı olduğunu belirten Keçeciler, “ Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal ANAP’ı kurduğunda ülkede kardeş kavgasına son vereceğini belirtmiş ve 4 eğilimi bir araya getirmiştir” dedi.

Keçeciler, ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu’nun 22 Nisan’da Malatya’da düzenlenecek toplantıya katılacağını belirterek tüm halkı toplantıya davet etti.

Keçeciler, bir basın mensubunun hükümet ile ilgili değerlendirmesini sorması üzerine, “ Özal’ın ölüm yıldönümünde siyaset konusuna fazla girmek istemedim .Ama şunu söylemek istiyorum. 3.5 yıl içerisinde Türkiye’yi getirdikleri nokta pek iyi bir nokta değil.” Dedi.

“Türkiye’nin doğusunda ayrı, batısında ayrı bir gerginlik vardır” diyen Keçeciler şunları belirtti:

“İnsanları polis zırhlı araçlarda havaya ateş açarak linç edilmekten kurtarmaktadır .Doğu’da büyük olaylar meydana gelmektedir. Türkiye’de kardeş kavgasının zemini maalesef hazırlınmış patlamak üzeredir. Çok ciddi bir yoldan geçiyoruz. Ben 29 yıldır siyasetin içerisindeyim. Türkiye’nin geleceğinden hiç bu kadar karamsar olmadım. Bu hükümet Türkiye’yi 3.5 yılda çok sıkıntılı bir yere getirdi. Daha millet farkında değil.

Durup dururken olmadık işten dolayı ejderhanın kuyruğuna bastılar başımıza bir sürü iş çıkardılar. Ölen, yok edilen, bitirilme noktasına getirilen terörü tekrar hortlattılar. Hükümet bu gibi konularda biraz daha dikkatli davranmak zorundadır.

İçlerinde değerli arkadaşlarımız var, dostlarımız var, iyi niyetlerinden şüphemiz yoktur. Ama yeterince hazırlar mı? Değiller. Hazır bir kadro görünümü vermediler, 3.5 yılda.”

Keçeciler'in basın toplantısında; ANAP MKYK Üyesi Fethullah Gündüz, İl Başkanı Soner Gökçe, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bulgurlu ile Kadın Kolları yöneticisi Ayşe Ece Budan da hazır bulundular.

BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET..
Anavatan Partisi MKYK Üyesi ve Devlet Eski Bakanı Mehmet Keçeciler, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

17 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret Mehmet Keçeciler, “Sayın Akın ile biz, Anavatan Partisi saflarında birlikte çalıştık. Ben de Özal’ın 13. ölüm yıldönümü nedeniyle Malatya’da bulunuyorum. O’nu yad etmek için burada bulunuyoruz. Ayrıca Belediye Başkanımız da güzel bir anma programı hazırlamışlar, ona da katılma imkanı buldum” dedi.

Özal ile birlikte çalışmış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Keçeciler, “Özal, bugün hala aranıyor ve sanıyorum Malatya’da da Özal’ı sevmeyen yoktur” dedi.

Belediye Başkanı Akın ise, Devlet Eski Bakanı Mehmet Keçeciler’i Malatya’da görmekten mutlu olduklarını belirterek, “Sayın Keçeciler Belediye Başkanlarının duayenlerindendir. Rahmetli Özal ile aktif olarak siyasetin içinde olan birisidir. O yıllardaki hizmetlerinden dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca, panel sırasında yaptıkları konuşmadan da yine fevkalade istifade ettik. Ben ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız