SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hiç Değilse Kapınızın Önünü!..

A- A+ PAYLAŞ

Doğalgaz şebeke çalışmaları sırasında açılan kanalların çevresinde yeterli güvenlik önlemlerinin alınmamasıyla meydana gelen birçok kaza, boru döşendikten sonra toprak kısmı kapatılıp asfaltı yapılmayan, bu nedenle can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan "derin çukurlar"la ilgili bir sorun da Malatya Belediye binası önündeki kavşakta yaşandı.

Cuma günü akşam saat 17.00'den itibaren yoğunlaşan trafik, Fuzuli Caddesi'nden gelip, Atatürk Caddesi'ne doğru devam eden doğalgaz kanalının tam kapatılamadığı ve asfaltlanmadığı için "derinleşen" kısmı yüzünden durup, geçmek zorunda kalan araçlar nedeniyle tıkanma noktasına geldi. Kentin en önemli ulaşım güzergahındaki tıkanma, Trafik Polisi'nin kullandığı telsiz kanalında hararetli konuşmalara neden olurken, konuşmalar bir belediye ve şebeke kazısından sorumlu şirketin ihmalini ortaya koydu.

Telsiz konuşmalarında, bahse konu bölgedeki çukurların araç trafiğinin yoğunluğu nedeniyle giderek derinleştiği, bu konuda Cuma günü öğleden önce Belediyeye bilgi verildiği ve durumun tutanakla da saptandığı geçti. Konuşmalardan, belediyenin uyarıları dikkate almadığı anlaşıldı.

Fotoğrafın çekildiği saat 17.30'da, Malatya'nın birçok yerinde olduğu gibi "derin çukur" yüzünden alt üst olan Belediye önündeki trafiği düzenlemeye çalışan trafik görevlileri, sıkışan trafik yoğunluğu nedeniyle Atatürk Caddesi'nden gelen araçların Fuzuli Caddesi'ne dönüşüne bir süre izin vermediler. Bu araçlar, Ziraat Bankası kavşağı ve Özel İdare önünü kullanarak Fuzuli'ye çıkarken, Atmalı ve Ferhadiye sokakların, araç parkı ve minibüs durakları nedeniyle "daraltılmış" durumu, bu güzergahta da trafiği aksattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız