SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hiç Kavga Etmeyeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, "Dün Susurluk'a fasa fiso demeseydik, bu işin üstüne gitseydik bugün bunlar olmazdı" dedi.

Partisinin Çönük Mahallesi'ndeki seçim gezisine katılan ve burada partililerle birlikte davul zurna ile karşılanan Malatya milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu Üyesi Mücahit Fındıklı, burada yaptığı konuşmada, "Dün Susurluk'a fasa fiso demeseydik, bu işin üstüne gitseydik bugün bunlar olmazdı. Ama bunu çözebilmek için ne zamana kadar bekledik, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider, sizin kurduğunuz bir parti ve sizin genel başkanınız ve başbakanınızın göreve gelmesini bekledik" diye konuştu.

Ergenekon olayında bir adım dahi geri atılmadığına dikkat çeken Fındıklı, "Sayın Başbakanımız Ortadoğu'daki mazlum insanlar için de umut oldu. Bir Arap televizyonunun yorumcusu, 'başbakanınızla ne kadar övünseniz azdır. Bunun için mitingler yapın, Allah'ınıza şükredin, ki böyle bir lideriniz var. Şimdiye kadar 50 küsur yıldır İsrail hep bu eylemleri yapıyor ve hep üste çıkıyordu. 50 yıldan beri ilk defa bir İsrail Cumhurbaşkanı'na özür dilettirdiniz' diyor" ifadelerini kullandı.

Seçimlerde AKP'nin oyları düşsün diye, içerden ve dışarıdan çalışmalar olduğunu söyleyen Fındıklı, "Çocuklarımızın geleceği için kimseyle kavga etmeden Türkiye'nin daha ileri itmesi için çaba göstermemiz lazım. Dimdik durarak, bu partinin özgürlük yolunda daha ileriye gitmesi için önünü açmak zorundayız" şeklinde konuştu.

"Malatya'nın menfaati için size hizmet için hiç kavga etmeyeceğiz. Bunun sözünü veriyoruz "diyen Fındıklı, Malatya merkez Belediye Başkan adayları Çakır'a destek istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız