SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Kimse Cüret Edememişti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:10:19
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, terörün bitmesi için bedenlerini taşın altına koyduklarını söyledi. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Yönetimi ile birlikte Halk Günü Toplantısına katıldı. Halk günü toplantısında konuşan Şahin, göreve geldiklerinde bardağın ekside olduğunu ifade ederek, “Ülkenin ve dünyadaki yerimizin ne olduğumuza baktığımız ve göz attığımız zaman biz hizmet yapmaya devam edeceğiz. Ama bizim dışımızdaki muhalefete mensup olan kişi ve kurumlar elbette ki hep bardağın boş tarafını görecekler biz bardağı ekside olan bir noktada alıp, epeyce bir kısmını doldurduk” dedi.

Şahin, barış süreciyle ilgili olumsuz açıklamaları sert bir dille eleştirerek, şunları söyledi: 

“En büyük ekonomik değerlerimizi heba etmiş olduğumuz bir uğraşı alanımız vardı. Göreve geldiğimizde kucağımızda ateş topunu gördük. Doğu ve Güneydoğu’daki insanlarımızın Kürtlük ya da Türklük ile bir probleminin olmadığını biliyoruz. Ancak silahlı propaganda örgütlerinden bir tanesinin, o bölgedeki insanlarımızı tahrik etme noktasında ciddi ideolojik kazanımları elde etmeye çalışan o örgüt, 30 binden fazla insanımızın canına mal oldu. Analarımızın gözyaşı dinmedi. Evlatlarımızın kanları da durmadı. Ak Parti iktidarına kadar muktedir olan hiçbir iktidar dönemi görmedik. Postal sesini duyan, şapkasını alıp kaçtı. Ancak Sayın Başbakanımız o postal seslerine hiçbir zaman ödün vermedi. Halkımızdan almış olduğumuz yetkiyi onurlu bir şekilde korumanın hesabı ve gayreti içerisinde oldu. Ve bu gayretler neticesinde de bugüne kadar kurumlarımız, hangi alan olursa olsun ister askeri bürokrasimiz ister sivil bürokrasimiz isterse de siyasi gelenekten gelen insanlarımızın durması gereken yer ne ise herkesi kendi güzergahında uğraşlarını devam etmeye zorladık ve ondan da hamdolsun başarılı olduk. Kanlarımızı ve canlarımızı verdik. Analarımızın gözyaşlarıyla burayı suladık. Ama bugüne kadar kimse çözüm noktasında değil elini, tırnağını bile taşın altına koymadı. Ama bugün Başbakanımız bedenini taşın altına koydu. Buna hiç kimse cüret edememişti.”

AKP İl Başkan Vekili Hakan Kahtalı ise, AKP Malatya İl Teşkilatı olarak Halk Günü Toplantıları ile vatandaşların sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade etti.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamanın ardından vatandaşların sorunlarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız