SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Kimse Yarışamadı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:53
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Arapgir İlçesinde AKP İlçe Teşkilatı'nın seçim çalışmalarına katıldı. Fındıklı, bazı köyleri gezerek burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı, İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu makamında ziyaret ettikten sonra ilçe teşkilatı ile beraber Düzce, Budak, Yaylacık, Ormansırtı ve Koru köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye'de yaşanan seçim sürecini değerlendiren Milletvekili Fındıklı, Haluk Cömertoğlu'nu göstererek, onu halka emanet ettiklerini söyledi.

Fındıklı, "Bu seçim eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin kavgası haline geldi ve şimdiye kadar bu milletin yani sizlerin partisiyle hiç kimse yarışamadı. Hizmette de partinizle kimse yarışamadı. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımıza partimizin hizmetlerini anlatıyoruz. Yaptıklarımızın neler olduğundan bahsediyoruz. Arapgir'de de vatandaşlarımıza diyoruz ki, Haluk kardeşimiz ve partimiz size emanettir. Allah yar ve yardımcımız olsun, 30 Martımız şimdiden mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

Arapgir Belediye Başkanı ve AK Parti Arapgir Belediye Başkan adayı Haluk Cömertoğlu ise Türkiye'de oynanan oyunların halkın iradesine karşı oynandığını ve bu seçimle halkın bu oyunu oynayanlara dur diyeceğini belirterek, "Türkiye'nin özellikle son dönemde, dünya ülkeleri üzerinde oynanan oyunların daha fazlasının ülkemizde oynanmış olması, her ne kadar yerel seçim diye başlayan bu sürecin genel bir atmosferdeki, dünya ülkelerindeki birçok mazlumun, birçok sesi kısık insanın bizden güç alacağı, birçok zalimin, eğer yenilgiye uğrarsak alkış çalacağı bir seçim olacaktır. Utanacak bir işimiz yok, sıkılacak hiçbir şeyimiz yok. İhanetin hiç bir parçası olmadık, yarın da olmayacağız, olanları da istemiyoruz ve sevmiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız