SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Olmazsa Yenilmedik!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:59:14
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, ligin ikinci yarısında iyi yerlere geleceklerini söyledi. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını cevaplayan Kahya, ligin ikinci yarısında daha iyi olup, istedikleri yere geleceklerini ifade etti.

Tecrübeli futbolcu, Kartalspor maçında aldıkları sonucun kendilerini üzdüğünü belirterek, “Keşke gol atmasaydım da, galip gelseydik. Takımda kimi gol atıp atmadığı önemli değil. Önemli olan galip gelmektir. Biz Kartalspor deplasmanına galibiyet için gitmiştik. İlk yarıda 1-0 öne geçtik. Daha da goller bulabilirdik. Fakat olmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Kartalspor baskılı oynadı. Skor olarak geride bulundukları için baskılı oynadılar. Nitekim golü de penaltıdan buldular. Bence penaltı kararı doğru değil. Pozisyona yakındım ve Ercan’ın dokunmadığını gördüm. Çok basit bir penaltı kararıydı” dedi.

Kartalspor ile basit bir penaltı kararıyla 1-1 berabere kaldıklarını ifade eden Kahya, “Karşılaşmanın ilk yarısında iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İkinci yarıda belki çok iyi top oynayamadık. Ama yine de mücadele ettik. Penaltı golü olmasaydı, 1-0 galip ayrılacaktık. Ama hiç olmazsa yenilmedik” diye konuştu.

Kahya, Giresunspor maçı için galibiyet dışında herhangi bir düşüncelerinin olmadığını kaydederek, “İnşallah Giresunspor maçından 3 puan alıp devre arasına mutlu girmek istiyoruz. Bunun yanında iç saha fobimizi de Giresunspor karşısında alacağımız galibiyetle yenmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Ligin ikinci yarısında daha iyi olacaklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, “Derin bir kadroya sahip değiliz. Geride kalan 6-7 haftaya baktığımızda cezalı ve sakatlar nedeniyle tam kadro sahaya çıkamadık. O yüzden biraz sıkıntılar oldu. Ama ne olursa olsun bundan sonra mücadele edip, puan almak istiyoruz. Çok iyi oynayıp, puan alamamaktansa, iyi mücadele edip 3 puan almak daha önemli. İkinci yarıda daha iyi olup, iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız