SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Unutmuyorum.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:05:55
A- A+ PAYLAŞ

Show TV'de yayınlanan "Adını Feriha Koydum" dizisinin "Kaptan Levent" rolüyle yıldızı parlayan, şimdilerde Kanal D'deki "Güllerin Savaşı" adlı dizide izlediğimiz Malatyalı oyuncu Barış Kılıç, Hürriyet'te yayınlanan röportajında, kendini ve diziyi anlattı.

Barış Kılıç, Müge Serçek Biroğlu imzasıyla yayınlanan röportajında, 6 yaşında iken ailesinin Malatya'dan İstanbul'a göçettiğini belirterek, “Malatya’da doğdum ve 6 yaşıma kadar bir köyde büyüdüm. Daha sonra babamın işi dolayısıyla İstanbul gibi bir metropole geldim, burada bambaşka bir hayatın içine düştüm. Ekmeğin adının ekmek olduğunu İstanbul’da öğrendim, daha önce ‘somun’ derdim. Bakkala gidip ‘Somun alabilir miyim?’ dediğimde ‘Somun burada olmaz git nalburdan al’ şeklinde bir yanıt almıştım, hiç unutmuyorum. Bir öğretmen çocuğu olarak İstanbul’da zor şartlarda büyüdüm. Oyuncu olacağım aklıma gelmezdi ama kalabalığa hitap eden bir meslek yapacağımı da hep biliyordum.” diye konuştu.

Kılıç'ın, Hurriyet'te yayınlanan röportajının tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/26804814.asp

BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

“Adını Feriha Koydum” dizisinde büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Barış Kılıç, 1978 yılında Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğdu. Oyuncunun 2 kız kardeşi var. Küçük kız kardeşi fizyoterapist. Ablası psikolojik danışman. Babası emekli ilkokul öğretmeni.  Evli ve iki  çocuk babası olan genç delikanlı, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. Fakülteyi bitirdikten sonra Amerika’ya gitti. Amerika’da lisan programlarına katıldı, dilini geliştirdi. Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Üniversite birinci sınıftan itibaren oyunculuk yapmaya başladı. O zamanlar reklam filmlerinde rol alıyordu. 2004′te Kanal D’de Kadir İnanır’ın baş rolünü oynadığı “Bütün Çocuklarım” adlı dizide rol aldı. Daha sonra “Adını Feriha Koydum” adlı dizi canlandırdığı Kaptan Levent karakteri ile büyük çıkış yakalayan Kılıç, “Merhaba Hayat” adlı dizide de milyonların gönlüne taht kurdu.  

Evli, 4 ve 7 yaşlarındaki iki erkek çocuk babası olan Barış Kılıç'ın boyu 190, kilosu 83’tür.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız