SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Yoksa Bu Dönemde.."

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne milletvekillerinin yaptığı ziyarette, Malatya'ya bir bakanlık verilmesi konusu dile getirildi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin ve Öznur Çalık, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatya'nın son 10 yılda bakanının bulunmadığını, bakan bulunmadığı gibi müsteşar ve genel müdür olmadığından şikayetçi olup, "Hiç yoksa bu dönemde Malatyalı bir bakan istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de konuşmasında, seçimde objektif habercilik yapan medya mensuplarını kutlamak için ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade edep, bakanlık beklentisiyle ilgili olarak da şunları söyledi: "Malatya'ya bakanlık verilmesi Başbakanımız'ın takdiridir. Gönül ister ki elbet Malatya'dan bir bakanımız olsun, ancak bakan olmazsa da hizmetler noktasında bir aksama olmayacaktır inşallah".

Milletvekili Mustafa Şahin ise Menderes ve Özal'dan sonra üç kez üst üste iktidarın başbakanlarına nasip olduğunu ifade edip, "Bakanımız olmasa da Malatyalı bürokratımızın olması için çaba göstereceğiz" dedi. 

"2014 YEREL SEÇEMİNE BÜYÜKŞEHİR OLARAK GİRECEĞİZ"

Milletvekili Öznur Çalık da, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kadınların yüzde 4'den 14'e yükseldiğini, partilerinden 46 olmak üzere 75 kadın vekilin bu dönemde mecliste görev yapacağını hatırlatıp, "Milletimiz 3.kez bize bi daha dedi. Biz de bu güvene layık olup çok çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz" şeklinde konuştu. 

Çalık, 2014 yılında yapılacak yerel seçime Malatya'nın büyükşehir olarak girmesi için çaba göstereceklerini dile getirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız