SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hiçbir Başkana Nasip Olmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Genel Başkanı Hasan Meşeli, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin olarak belediyenin bülteni şöyle:

"Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya’nın yerel seçimler tarihinde büyük bir performans gösterdiğini ve halkın büyük bir teveccühüyle göreve geldiğini belirten Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Başkan Çakır’ın 102 bin gibi büyük bir oyla Malatya Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.

Meşeli, “Hiçbir belediye başkanımıza bu tezahür, sevgi ve muhabbet nasip olmadı. Bu sadece size nasip olmuştur. Malatya’mıza güzel ve verimli hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Sizleri tebrik ediyoruz. Belediye Başkanlığınızın Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve misafir heyete teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı’nın birleştirici, kardeşlikten, barıştan yana tavırlar koyduğunu ve bunun da Malatya için büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

Başkan Çakır, “Malatya hepimizin ortak sevdası. Malatya halkı için birlikte omuz omuza vereceğiz. Hep birlikte Malatya’ya neleri kazandırabiliriz, Malatya’nın mevcut sorunlarını hızlı bir şekilde nasıl çözebiliriz? diye gecemizi gündüzümüze katarak çaba harcayacağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız