SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hiçbir Çalışma Yapılmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, Pütürge'nin kışın en mağdur ilçe olduğunu, yine en fazla göçü bu ilçenin verdiğini belirterek, "İnşallah önümüzdeki yıllar tüm ilçelerimizin huzur içerisinde, göç vermeden, kendi kapısının önünde iş olacak şekilde olur”dedi.

SP'nin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı ve milletvekili adayları; sivil toplum kuruluşları ile ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

12 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden Saadet Partisi, Pütürgeliler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Pütürgeliler Derneği Başkanı Necati Çelebi, “Cenabı Allah’tan sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı ise, “Milli ve manevi değerlerin ayaklar altına alınıp, boşanma oranlarının yüzde 300, icra davalarının yüzde 400, uyuşturucu kullanımının ilkokul çağlarına düştüğü bir dönemde; o değerlerin yükselmesi için ciddi faaliyetler gösteren hemşeri derneklerine ve Pütürgeliler derneğine bir memleket evladı olarak şükranlarımı ve teşekkürlerimi arz ediyorum. 12 Haziran’da milletimiz olmak ya da olmamak kadar önemli olan bir seçime gidecek. Bu seçimde, Pütürgeli hemşerilerimizin milli ve manevi değerleri ayaklar altına alınan bir sistemden daha çok o değerlerin yükselmesi için mücadele eden insanlara destek vereceğine en içten şekilde inanıyorum” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Sertkaya da, çalışmalarından dolayı Pütürgeliler derneğini kutlayarak, “İnşallah bu seçimlerde bizlere ciddi şekilde destek vereceklerdir. Pütürge’de yapılması gereken çok fazla iş var. İl dışındaki Pütürgeli hemşerilerimiz ilçeye destek veriyorlar ama bu yeterli olmuyor. 12 Haziran seçimleri büyük önem taşıyor. Hayırlı olacağını umut ediyorum” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk ise, “Saadet Partisi olarak 12 Haziran seçimlerine hazırlanıyoruz. Gerçekten ilçelerimiz arasında özellikle kışın en mağdur olan ilçe Pütürge ilçemiz. Ayrıca en fazla göç veren ilçemiz. Kubbe dağımız var. Bu yıl çok fazla kar yapmadığı için kapanmadı ama bir iki santim kar yağsa bile yollar kapanıyor. Siyasilerimiz “bu yol artık kapanmaz. Biz yaptık” diyorlar ama bu yolun sadece genişletilmesi yapıldı. Onun dışında yolun kardan kapanmaması için hiçbir çalışma yapılmadı. İnşallah önümüzdeki yıllar tüm ilçelerimizin huzur içerisinde, göç vermeden, kendi kapısının önünde iş olacak şekilde olur” dedi.

Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları ilçe ziyaretleri kapsamında Doğanyollular ile bir araya geldi. esnafları tek tek ziyaret eden adaylara, vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız