SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiçbir Şey Bitmiş Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:56:32
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, gelecek sezonun takımını oluşturma adına çalıştıklarını söyledi. 
 
Mumcu, rehavete girecek bir pozisyonda olmadıklarını belirterek, sezon sonuna kadar önemli maçlar oynayacaklarını ve en iyi puanları toplamak istediklerini dile getirdi. Matematiksel olarak ligde bir an önce rahatlayacakları puana ulaşmak istediklerini ifade eden Mumcu, "Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısına farklı bir ekiple başladı. Takımın içinde bulunduğu durum bunu gerektiriyordu. Tabi hiçbir şey bitmiş değil. Konum olarak bizi rehavete sokabilecek bir sıralamada değiliz" dedi. 
 
Ligde kalan maçların kendileri adına büyük önem taşıdığına dikkat çeken Mumcu, "Bu sezon göreve geldiğimizde iddialı bir durumda değildik. Aldığımız galibiyetlerle biraz rahatladık ama matematiksel olarak rahat bir konumda değiliz. Her maç final havasında ve bizim için büyük önem taşıyor" diye konuştu. 
 
Mumcu, gelecek sezonla ilgili planlarının olduğunu söyleyerek, "İnşallah önümüzdeki sezonun ekibini ve takım omurgasını oluşturma adına çalışmalarımız var. Bu konuyu takip eden bir ekibimiz bulunuyor" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız