SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiçbir Sıkıntı Yok!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:56:55
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, köyleri dolaşarak, sıkıntıları dinleyip çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi. 
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, merkez ilçe köylerinden Duranlar ve Göktarla köylerini ziyaret etti. Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Çetin ve partililerle birlikte köyleri ziyaret eden Çalık, Duranlar Köyü Muhtarı Hikmet Aslan ile Göktarla Köyü Muhtarı İhsan Orhan’dan köylerdeki sorun ve taleplerini dinledi.
 
Milletvekili Çalık, köy ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, Malatya’nın Büyükşehir olması ile birlikte merkez ilçe köylerinin de artık alt yapı hizmetlerini daha rahat bir şekilde alacağını ifade ederek, merkez köylerin doğalgaz hizmetlerinden bile yararlanabilme imkanının ortaya çıkacağını kaydetti.
 
“Tarlada emeği olmayanın harmanda yüzü olmazmış" diyen Çalık, her zaman köylünün yanında olduklarını belirterek şunları söyledi: "Bizim harman kaldırılırken de, seçim döneminde de gönlümüz rahat, sizlerin yanına geliriz. Bugün seçim yok, yarın seçim yok, Allah’a hamdolsun hiçbir sıkıntı yok. Biz, köylere gidip, muhtarlarımızın ne derdi var ne sıkıntısı var, onu dinlemeye geldik.” 
 
AKP  Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, yapılan hizmetleri, bundan sonra neler yapabileceklerini istişare yapmak için köyleri gezdiklerini söyledi.
 
İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Çetin ise, bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.
 
Köy muhtarları ise köylerinde eksik kalan hizmetler ile yapılması gereken projelerin talebinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız