SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiçbir Sıkıntımız Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:22:43
A- A+ PAYLAŞ

 PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, İskender’in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İskender, artık menajeri mi yoksa kendisi mi, takımı gecikmeden dolayı federasyona verdi. Başkanımız bu kararı aldı. Takımın bir duruşu vardır. Başka bir yerde yapabilirsin ama Yeni Malatyaspor’un bir duruşu vardır” dedi. 

1 günlük iznin ardından Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına yeniden başlayan sarı-kırmızılı takımda kadro dışı bırakılan İskender Alın çalışmaya katılmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında yapılan çalışma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör İrfan Buz, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İskender Alın’ın yönetim tarafından kadro dışı bırakılmasıyla ilgili sorulan soruyu cevaplayan Buz, “Gereken açıklamayı başkanımız ve yönetim kurulumuz yaptı. Başkanımız buraya geldi. Futbolculara ödemelerle ilgili her şeyi açıkladı. Futbolcular da bunu biliyordu. Şimdi İskender, artık menajeri mi yoksa kendisi mi, takımı gecikmeden dolayı federasyona verdi. Onun üzerine de başkanımız, yönetim kurulumuz bu kararı aldı. Yönetimimiz 'biz ona taahhüt vermiştik zaten, bir sıkıntı yok' demişti. Tabi duruştur bu. Takımın bir duruşu vardır. Başka bir yerde yapabilirsin ama Yeni Malatyaspor’un bir duruşu vardır. O yüzden kadro dışı kaldı. Biz çok konsantre bir şekilde Kayseri Erciyes maçına çıkacağız. Bizi çok etkileyecek bir durum yok. Ben size daha evvel de diğer arkadaşlarla ilgili açıklamaları yapmıştım. Disiplin açısından bazı konular olduğu için onları da açıklayacağım. İyi de bir takımımız var, hiçbir sıkıntımız yok” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZ SONUNA KADAR DESTEKLEMELİ VE SABIRLI OLMALI”

Pazar günü oynanacak olan Kayseri Erciyespor müsabakasıyla ilgili de konuşan Buz, “Önemli bir maça çıkacağız. Biliyorsunuz ligde herkes, herkesi yenebiliyor. Kendi sahamızda tabi ki galibiyetle tanışmak istiyoruz. O yüzden iyi çalışarak, üstüne koyarak 3 puanımızı almak istiyoruz. Arayı değerlendirdik. Arkadaşlar özverili çalışıyor. Onlara çok güveniyorum. Önemli olan tabi burada taraftarlarımızın bizi desteklemesi. Ama sonuna kadar desteklemesi ve sabırlı olması. Çünkü şunu da söyleyebilirim, görüyorsunuz ligde biz Giresun’u yeniyoruz, Giresun gidip Adana Demirspor’u yeniyor. O yüzden bu ligde çok konsantre olmanız gerekiyor. Her puan için savaşmanız gerekiyor. İçeride muhakkak 3 puanı alacağız, almak istiyoruz. Bunun için sahaya çıkacağız. Taraftarlarımız da sabırlı olsun ve bizi sonuna kadar desteklesin” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız