SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hiçbir Yere Çıkmıyoruz!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, Yeşiltepe Tesisleri'nden asla çıkmayacaklarını belirterek, 'Yeşiltepe tesislerine şartlı geldik. Şimdi ise çıkarmak istiyorlar' dedi.

 Nurettin Soykan Tesisleri'ne yeniden dönme şartı ile Yeşiltepe tesislerine geçtiklerini belirten Korkmaz, "Geçen yıl Nurettin Soykan Tesisleri'nden çıkartılırken, Yeni Malatya Spor'un ileriki liglere daha iyi hazırlanabilmesi adına tesislere ihtiyaç olduğu söylenmişti. Orduzu Pınarbaşı'nda yapılan yeni sosyal tesislerin bitirilmesi halinde Nurettin Soykan Tesisleri'nin Malatyaspor'a tahsis edilmesi kaydıyla Yeşiltepe Tesisleri'ne geçmeyi kabul ettik. Fakat bugün gelinen noktada kamuoyunda kendilerini Malatya futboluna yön veriyor gibi gözüken ve Malatyaspor'un bu duruma düşmesinin en büyük faktörü olan ve Malatyaspor'un varlığından rahatsız olan bazı kişiler, ellerinde bulunan medyayı kullanarak belediye başkanımıza ve ilgili makamlara Malatyaspor'un tesislerden çıkartılması için baskı yapmaktadırlar. Bu kişiler, Malatyaspor'un yok olmasını istemektedirler. İnanıyorum ki, gerek belediye gerek Malatya'mızın mülki amirleri ve sivil toplum örgütleri ile gerçek Malatyaspor sevdalıları buna mahal vermeyecektir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada çabaları boşa çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

46 yıllık bir efsaneye bu şekilde davrananların, kulübe emeği geçen ve şimdi hayatta olmayan kişilerin kemiklerini sızlatacağını ifade eden Korkmaz sözlerine şöyle devam etti; "Malatyaspor'u ayakta tutmak adına ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız. Hiçbir yere de çıkmıyoruz. Eğer Malatyaspor'u polis zoruyla çıkarmak isterlerse, Malatyaspor'un gerçek sahibi olan bu halk, umarım gereken tepkiyi sonuna kadar verecektir. Malatyaspor, Nurettin Soykan tesisleri kendisine tahsis edilmedikçe Yeşiltepe tesislerinden çıkmayacaktır. Belediye başkanımızın bu oyuna gelmeyeceğini umut ediyorum. 46 yıllık bir efsanenin bu şekilde muamele görmesi hem rahmetli Nurettin Soykan'ın hem de rahmetli Mıh Osman'ın kemiklerini sızlatmaktadır. Bütün Malatyaspor'a gönül vermiş Malatya sevdalılarını kulüplerine sahip çıkmaya davet ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız