SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HİF Antrenör Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen, Herkes İçin Futbol (HİF) Antrenörlük Eğitim Semineri Malatya'da başladı.

İnönü Üniversitesi Kapalı Spor salonunda altı gün sürecek eğitimde Malatyaspor'da bir dönem yardımcı antrenör olarak çalışan, şuanda ise Türkiye Futbol Federasyonu'nda antrenör eğitmeni olarak görev yapan Mustafa Gülen, antrenör adaylarına bilgiler verecek.

6'sı kız olmak üzere 18 antrenör adayı'nın katıldığı seminerin ilk gününde Teknik Direktör Mustafa Gülen, futbolun temel bilgileri hakkında bilgiler vererek, uygulamalı bir eğitim yaptırdı.

Antrenör adaylarıyla yakından ilgilenen Gülen, bir demonun bin tane okumadan ve örnek anlatımdan çok daha geçerli, somut ve gerçek olduğunu söyledi. Gülen, en iyi öğrenim şeklinin oyuna katılmak ile mümkün olacağını belirterek, "Zaman en değerli malzemedir. Zamanı en iyi şekilde kullanmak gerekiyor. En iyi öğrenim şekli uygulamak ile mümkün olur. Saha dışında antrenör olarak gördüğünüz hataları daha sonra hata yapana anlatmanız ve uyarılarda bulunarak, o hareketi tekrar uygulatmanız ile düzeltme yoluna gidilebilir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız