SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hijyen Eğitimi Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:21:23
Hijyen Eğitimi Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Hijyen eğitimi alanlara bir programla sertifikaları verildi.

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Hijyen Eğitimi kapsamında Makro Market’in 57 personeline sertifika törenle verildi.

Sertifika törenine katılıp konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, “Bakanlığımızın en önemli sorumluluklarından biri, ülkemizde çiftlikten sofraya kadar tamamlayıcı ve etkin bir gıda kontrolü ile güvenilir gıda üretimini sağlamaktır. Bu amaçla gıda maddeleri ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemeleri üreten, satan işyerleri ile toplu tüketim yerleri güvenilir gıdaya ulaşılması konusunda en etkili prosedürleri uygulamak ve sürdürmek zorundadır. Sizin gibi ilin tamamına yakınına hizmet veren büyük bir işletmenin bu kurallara en yüksek seviyede uyması gerekmektedir. Bu nedenle market yönetiminizin katkıları ve personelimizin anlatımıyla hijyen konusunda bilgilendirildiniz ve ‘Hijyen Sertifikası’ almayı hak ettiniz. İşletme olarak bu tebliğ kurallarına azami uyacağınızdan eminim. Hayatın her alanında hijyenin önemini herkese uygulayarak ve anlatarak göstermemiz gerektiği kanaatiyle; bu törenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Makro Market AVM Müdürü Rasim Koca ise, “Hijyenin hayatımızda ne kadar büyük önemi olduğunu bilmeyen yoktur. Ama uygulama alanında eksikliklerimiz olabilir. Bu eksikliklerimizi gidermek için İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne müracaat ettik. Onlarda sağ olsunlar en kısa zamanda eğitim düzenleyerek bizleri bilgilendirdiler” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız