SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hileli Cinsel Tören' Suçu!

A- A+ PAYLAŞ

Yeşil kart talebinde bulunan bir kadınla ilgili olarak yapılan araştırmanın ardından, kadın ve evlendiği şahıs hakkında ilginç bir suçlamayla işlem yapıldığı bildirildi.

Arapgir'de meydana gelen ve "imam nikahı" diye bilinen, resmi nikahsız birarada yaşamayla ilgili olaya yeni bir "suç" tarifi getirilen olay, Jandarma Vukuat Raporu'nda "Birden Çok Evlilik, Hileli Evlenme/ Cinsel Tören" suç başlığıyla ve şu bilgilerle yeraldı:

"28.07.2009 günü saat:16.30 sıralarında Arapgir Esikli köyünde ikamet eden N.U. (Mehmet kızı 1958 d.lu)'ın yeşil kart talebinde bulunması sonucu yapılan araştırma neticesinde, A.Ü. ( Abbas oğlu 1959 d.lu) isimli şahıs ile imam nikâhlı olarak yaşadığı tespit edilmiş ve bilgi verilen C.Savcısının talimatıyla evlenme olmaksızın evlenmenin cinsel törenini yapmak suçunu tahkikata başlanılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız