SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hilmioğlu İçin Gül Devrede

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:17:48
Hilmioğlu İçin Gül Devrede
A- A+ PAYLAŞ

Ergenekon Davası'ndan 23 yıla hükümlü olduğu Silivri Cezaevi'nde sağlık durumu giderek ağırlaşan İnönü Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de devreye girdiği ve soruna çözüm bulunması talimatı verdiği bildirildi.

Hürriyet'te Hasan Mesut Benli imzasıyla ve "Hilmioğlu için çok önemli gelişme" başlığıyla yayınlanan haberde şöyle denildi:

"ERGENEKON Davası'ndan yaklaşık 5 yıldır tutuklu olan ve kanser tedavisi gören Eski İnönü Üniversitesi Rektörü Profesör Fatih Hilmioğlu'nun özgürlüğüne kavuşması için kritik dakikalar yaşanıyor.

Cumhurbaşkanı Abdullhah Gül sorunun çözümü için devreye girdi. Bu aşamada "Af yetkisi" bulunmayan Gül, tutuksuz yargılama için ilgililere "Bu soruna bir çare bulun" talimatı verdi.

İkinci gelişme ise Anayasa Mahkemesi'nde olacak..."

Haberin tamamını aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25573842.asp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız