SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hilmioğlu'na Tahliye...

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:46:43
Hilmioğlu'na Tahliye...
A- A+ PAYLAŞ

Anayasa Mahkemesi Fatih Hilmioğlu’nun tedbiren tahliyesine karar verdi.

Ergenekon Davası’ndan 23 yıl hapis cezasına çarptırılan ve 5 yıldır Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İnönü Üniversitesi eski Rektörü Fatih Hilmioğlu’nun kardeşi aynı zamanda avukatı Hayati Hilmioğlu, "İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi tarafından verilen 9 kişilik sağlık raporunda kardeşim Fatih Hilmioğlu’nun ’Cezaevinde kalması uygun değildir. Hastane şartlarında kalması uygundur’ şeklinde rapor verdi. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde bulunan 9 doktor tarafından verilen sağlık raporu Anayasa Mahkemesi’ne bugün (dün) ulaştı. Biz de raporla birlikte tahliye bekliyoruz. Anayasa Mahkemesi’nin kısa sürede karar vermesini bekliyoruz" demişti.

Raporu dikkate alan Anayasa Mahkemesi, Hilmioğlu hakkında tedbiren tahliye kararı verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız