SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hindistan'dan Nota

A- A+ PAYLAŞ

Şubat ayında Hindistan’a gitmeyi planlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valizini toplamadan geziye gölge düştü.

İstanbul’da Afganistan’ın komşularının katılımıyla düzenlenen konferansa davet edilmediği gerekçesiyle Hindistan’ın Türkiye’yi protesto ettiği öğrenildi. İndian Express tarafından yayımlanan haberde Hindistan’ın, Pakistan’ın talebi üzerine dışlandığı sanıldığı kaydedildi. Hindistan hükümetinin Ankara’nın reddinden rahatsız olduğu belirtildiği haberde Hindistan’ın, 25 Ocak’ta Rusya’da düzenlenen Afganistan konferansına ve 28 Ocak’ta Afganistan ile ilgili olarak yapılacak Londra Konferansı’na ise davet edildiğine de dikkat çekildi.

Cumhurbaşkanı Gül, 9 Şubat’ta Hindistan’a gidecek. Gül, Hindistan’ın ardından Bangladeş’e de resmi bir ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanı 6 günlük ziyaretin ardından Türkiye’ye dönecek. Gül, “Cumhurbaşkanı” sıfatıyla Hindistan ve Bangladeş’i ilk defa resmi ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanı 13 Şubat’ta Türkiye’ye dönecek.

İki ülkeye 3’er gün ayıran Gül’e kalabalık bir heyetin eşlik etmesi bekleniyor.

GÜL EV SAHİBİYDİ

Gül’ün ev sahipliğinde geçen Salı günü Çırağan Oteli’nde gerçekleşen “Asya’nın Kalbinde Dostluk ve İşbirliği Zirvesi”ne Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ile Afganistan Cumhurbaşkanı Hamit Karzai katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız