SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hint Keneviri Operasyonları..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ve jandarma ekiplerince yapılan 4 ayrı operasyonda toplam 730 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince, Aşağıbağlar Mahallesi'nde yapılan operasyonda, R.U. adlı şahsın bahçesinde 43 kök, Battalgazi İlçesi Dutluk mevkiinde ise F.Ö.'nün bahçesinde 600 kök kenevir ele geçirildi.

Öte yandan, jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, Arguvan İlçesi'ne bağlı İsa köyünde M.G. adlı şahısın bahçesinde 46 kök, Darende İlçesi'ne bağlı Kerimli köyünde Y.K. adlı şahsın bahçesinde de 41 kök Hint kenevir ele geçirildi. Kaçak Hint kenevir ekimiyle ilgili olarak başlatılan soruşturmaların devam ettiği bildirildi.

FOTOĞRAF: Polisin ele geçirdiği hint kenevirleri..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız