SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hıristiyanlığı Bitirecek İncil !

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:49:26
Hıristiyanlığı Bitirecek İncil !
A- A+ PAYLAŞ
 
Büyük iddia, "Türkiye’deki Barnabas İncili, Hıristiyanlığı çökertir"...
 
İRAN’da Devrim Muhafızları ile bağlantılı “Basij Press” sitesi, Türkiye’nin elinde bulunan “Barnabas İncili”nin Hıristiyanlık dinini çökerteceğini ileri sürdü. Hazreti İsa’nın havarilerinden Barnabas’ın yazdığı ve İslamiyet’in gelişini haber verdiği söylenen İncil’in bir versiyonunun, 12 yıl önce düzenlenen bir kaçakçılık operasyonunda Türk askerlerinin eline geçtiği ifade ediliyor. 
 
Haberde İncil’in halen Türk ordusunun elinde bulunduğu, çünkü “Siyonistlerin ve Batı yönetimlerinin kitapta yer alan iddiaları örtbas etmek istediği öne sürüldü. Vatikan yetkililerinin kitabı incelemek için Türkiye’ye başvuruda bulunduğu belirtilirken, Türk yönetiminin İncil’i kamuoyuna açıklamayı planladığı kaydedildi. Hıristiyan dünyasınca sahte olduğu öne sürülen Barnabas İncili’nin 41’inci bölümünde, cennetten kovulan Hazreti Adem’in geriye dönüp baktığında kapının üzerinde, “Allah birdir ve Muhammed onun elçisidir” yazdığını gördüğü öne sürülüyor. Kitapta ayrıca, Hazreti İsa’nın asla çarmıha gerilmediği, Tanrı’nın oğlu olmadığı ve Hazreti Muhammed’in peygamber olarak geleceğinin öngörüldüğü söyleniyor.
 
Kasım CİNDEMİR / HT GAZETE - WASHINGTON

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız