SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hırs İyi de..'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. lig'de mücadele eden Malatyaspor, Adanaspor'a kendi sahasında 2-1 yenilirken karşılaşma sonrasında Malatyaspor ile Adanaspor teknik direktörleri karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundular.

Maç sonrası Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu (fotoğrafta soldaki), sadece sonuçtan memnun olmadığını belirtirken, Adanaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız (fotoğrafta sağdaki), bir soru üzerine "Malatyaspor benim gönderdiğim icrayla batacaksa ben bütün servetimi Malatyaspor'a vermeye hazırım" ifadelerine yer verdi.

MALATYASPOR CEPHESİ
Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maça iyi başladıklarını kaydederek, "Bizim golü bulmamız gereken dakikalarda rakibimiz golü buldu. Ardından beraberlik golono bulmamıza karşın bir süre sonra ikinci gole engel olamadık. Bugün memnun olmadığım tek şey sonuç" dedi.

İkinci golden sonra bütün riskleri aldıklarını kaydeden Hamzaoğlu, "Yakaladığımız pozisyonlar vardı ancak değerlendiremedik. Bu arada rakibimize ciddi pozisyonlar verdik. Takımın oyunundan ve mücadelesinden, hırsından çok memnunum ama sonuçtan memnun değilim. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ancak, olmadı. Fakat, bir mağlubiyet ile hiçbir şey bitmiş değil. Bundan sonra yolumuza aynı ciddiyetle devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Hamzoğlu, sıkıntılar var diye takıma sahip çıkmama gibi bir durumlarının söz konusu olamayacağını ifade ederek, "Sıkıntı içerisinde diye ben gelmezsem, diğer bir arkadaş gelmezse kim gelecek. Elimizi taşın altına soktuk, gerekirse vücudumuzu da koyarız" dedi.

ADANA CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız ise, kulüplerin sıkıntılı dönemlerinde teknik heyet olarak göreve geldiklerini belirterek, "Kısa süre içerisinde oyuncularıma aktarmış olduğum psikolojik değerlendirmeler oldu. Ben her zaman söylüyorum, basın, teknik heyet ve yönetici sadece oyunculara yüklenememelidir. Kendi takımımızda biz bunu yaptık. Sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Ancak, deplasmanda almış olduğumuz bu galibiyet bizim adımıza umut oldu" şeklinde konuştu.

Malatyaspor kulübü'nden alacakları konusundaki soruları da cevaplayan Yıldız, "Ben her şeyi her zaman şeffaf bir şekilde aktarmaya çalıştım. Maalesef bu ülkede emeğini ve bilgisini ortaya koyarak, hak ettiği halde emeğinin karşılığını alamayan insanlar var. Ben hak ediyorsam ve beni kamuoyuna yanlış lanse ediyorlarsa o zaman herkesten ricam doğru ve yanlışı kimin yaptığını idrak etsinler. Alacağımızın yüzde 80’ini alamamışız.Hayatım boyunca yanlış işler içerisinde bulunmadım. Ben hakkımı talep ediyorum. Malatyaspor benim gönderdiğim icrayla batacaksa ben bütün servetimi Malatyaspor'a vermeye hazırım.Bugün Celil’de Malatyaspor’u icraya verdi. Ama bugün Malatyaspor formasını giyiyor. Demek ki sorun bizde değilmiş" dedi.

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül de, Malatyaspor ve Adanaspor'un istedikleri puanları alarak, istedikleri yere gelmelerini istediğini söyledi.

Annesinin ve eşinin Malatyalı olduğunu, kendisini de "yarı Malatyalı" saydığını belirten Akgül, futbolun iyi oynamakla kazanılmadığını belirterek, "İnşallah iki takımda başarılı olur" dedi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız