SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsız Deplasmanı!..

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, geçen hafta yakalanan 4 kişilik Batmanlı hırsız şebekesinden sonra yine hırsızlık için Malatya'ya gelen ve 4 kişiden oluşan Diyarbakırlı bir hırsız çetesinin daha yakalandığını açıkladı.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Son zamanlarda ilimizde meydana gelen evden Hırsızlık olaylarının başka illerden gelen organize gruplar tarafından yapıldığı belirlenerek, 15/08/2007 tarihinde yapılan operasyonda Batman ilinden gelip, ilimizde hırsızlık yapan 4 kişilik grup çok sayıda çalıntı cep telefonu ve diğer malzemeler ile yakalanarak adli mercilere intikal ettirilmişlerdir.

Devam eden operasyonel çalışmalar neticesinde yine evden Hırsızlık yapmak amacı ile Diyarbakır ilinden ilimize geldiği tespit edilen 4 kişilik başka bir grubun olduğu belirlenmiş, 20/08/2007 günü düzenlenen operasyonla M.A., Ş.P., S.Y. ve C.T. isimli şahıslar yakalanmışlardır.

Yakalanan şahısların ilimize iki gün önce geldikleri ve üç ayrı adrese Hırsızlık amacı ile girdikleri ve çeşitli marka 3 adet Telefon çaldıkları belirlenmiştir. Bu telefonları sattıkları öğrenilen A.A., D.K. ve Y.T. Hırsızlık Malı satın almak suçundan yakalanmışlardır.
Hırsızlık Yapmak ve Hırsızlık Malı satın almak suçundan yakalanan 7 şahıs adli mercilere intikal ettirilmiştir.

İlimizde meydana gelen vatandaşlarımızın mal ve can emniyetine yönelik suçlara karşı etkin mücadeleye devam edilmekte olup, vatandaşlarımızın da suçla mücadelede bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yanımızda olmasını bekliyoruz 155 polis imdat telefonuna yapılacak ihbarlar ve Emniyet Müdürlüğümüze ait www.malatya.pol.tr internet adresine atacakları maillerle bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Halkımızın huzur ve güveni için suç ve suçlularla etkin mücadelemiz devam edecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız