SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsız 'Dört Köşe' Oldu!.

A- A+ PAYLAŞ

Bir evde meydana gelen hırsızlık olayı, Malatya’da bugüne kadar görülen evden en yüksek miktarda nakit para hırsızlığı olayı olarak kayıtlara geçti. Marketler zinciri sahibi olduğu öğrenilen şahıs, polise başvurarak, evinden 400 bin lira para çalındığını iddia etti.

Edinilen bilgilere göre olay: Perşembe sabaha karşı 03.00- 08.00 saatleri arasında meydana geldi. Turgut Özal Mahallesi 2. Caddedeki İstanbul Evleri’nde oturan ve bir marketler zincirinin sahibi olduğu öğrenilen 45 yaşlarındaki A.Ö. adlı şahıs, polise başvurarak, evinin yatak odası gardıropta bulunan ve içerisinde yaklaşık olarak 400 bin TL (400 milyar lira) para, marketlerde satış sonucu müşterilerin kredi kartlarından yapılan kredi kartı çekim slipleri, yazar kasa raporu ile çeşitli notların bulunduğu 2 poşetin çalındığını bildirdi.

Bu başvuru üzerine polis, ilk etapta “faili meçhul” olarak kayıtlara geçirdiği olayla ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız