SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsız Elde, Soyulan Yer Meçhul!..

A- A+ PAYLAŞ

Atatürk Caddesi üzerinde gece yarısından sonra polisin şüphe üzerine yakaladığı 2 şahıs “hırsızlık” suçundan tutuklanırken, malları çaldıkları yer “meçhul” olarak kaldı. Bu arada Vali Konağı civarında da bir öğrencinin çantasını çalan kapkaçcı, öğrenciyi yaraladı ve içerisinde kitap olan çantayı da bırakarak kaçtı.

FAİL ELDE, SUÇ YERİ MEÇHUL!..
Atatürk Caddesi’nde 02.10 sıralarında ellerinde poşetlerle yürüyen 18 yaşındaki S.G. ve 17 yaşındaki S.P.’nin durumundan şüphelenen polis ekipi, şahısları durdurdu. Kimlikleri sorulan iki şahıs, yanlarında kimlik olmadığını söylerken, çelişkili yanıtlar da verdiler ve bu arada taşkınlık yapmaya başladılar. Müdahale eden polis ekibi, şahısların elindeki poşetlerde 3 adet bıçak, 1 tahta sopa, 21 adet büfe tipi sucuk, 6 cam su bardağı, 2 plastik çay tabağı, 2 şekerlik, 1 hesap makinesi, 1 açık peçete ve 17 gazoz buldu.

Polis Merkezi’nde, yasa gereği “Susma Hakkı”nı kullandıkları öğrenilen, bu nedenle haklarında “Hırsızlık”tan işlem yapılmasına rağmen, ele geçirilen malzemeyi nereden çaldıkları belirlenemeyen iki zanlı, gönderildikleri adliyece tutuklandılar.

Hırsız zanlısının yakalandığı, ancak hırsızlığın yapıldığı yerin “meçhul” kaldığı bu vukuat da, Malatya’nın “Asayiş” arşivine, bu yönüyle “ilginç” bir olay olarak geçti.

VALİ KONAĞI CİVARINDA İLGİNÇ KAPKAÇ!..
Öte yandan; Mehmet Buyruk Caddesi Vali Konağı civarında saat 17.30 sıralarında yaya olarak evine gitmekte olan 19 yaşındaki P.K. adlı öğrenci, polise başvurarak, tanımadığı bir şahsın yanına gelerek çantasını istediğini, vermeyince, şahsın elindeki bira şişesi ile vurarak elinden yaraladığını ve çantayı alarak kaçtığını, şahsın arkasından “İçinde sadece kitaplarım var” deyince, şahsın çantayı bırakıp gittiğini söyledi.

Polis, kapkaçcıyı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız