SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsız O Arada Girmiş

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Mahallesi’nde öğle saatlerinde ayrıldığı evine akşam saatlerinde dönen vatandaş, evin soyulduğunu gördü ve polise başvurdu.

Fırat Mahallesi’nde oturan 57 yaşındaki H.S., polise başvurarak Fırat Mahallesi İndere Caddesi’ndeki evlerinden 11.00 sıralarında eşi ile birlikte çıktığını, 16.00 sıralarında döndüklerinde, eve hırsız girdiğini fark ettiğini bildirdi. Kapının kilit göbeğini zorlayarak açan hırsızların 2 bin lira para, 2 adet halı, 4 bin liralık çeyiz, 1 dizüstü bilgisayar, 1 dijital fotoğraf makinesi ile kızına ait 1.200 lira tutarında altın bilekliği çaldıkları bildirildi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

Kernek Mahallesi’nde de 59 yaşındaki H.Ö.’ye ait eve öğleden sonra giren hırsız ya da hırsızlarca 2 yüzük, 1 kolye, 1 altın çerçeveli nazar boncuğu kalındı.

İpek Caddesi’nde 50 yaşındaki R.K.’ya ait işyerinden 35 lira para, 20 tane de çikolata çalındı.

Arapgir ilçesi Berenge Mahallesi’nde 73 yaşındaki S.Ö.’ye ait işyerinden 365 lira para çalan hırsızın belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Öte yandan bir ihbarı değerlendiren polis, Bostanbaşı Mahallesi’nde 59 yaşındaki A.G.’ye ait bahçede 170 adet CD, 1 DVD player, 1 el feneri, 1 su ısıtıcısı, 1 traş makinesi, 1 elektrik ısıtıcısı, 1 koli bantlama makinesi, 1 elbise fırçası, 3 makine deterjanı, 1 bakır kazan, 18 bakır tepsi, 1 bakır kazan buldu. Bu eşyaların çalındı olabileceği değerlendirilirken, bahçe sahibi bulunan malzemelerin kendisine ait olmadığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız