SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsız Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:24:50
Hırsız Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

 

Polis tarafından Hasan Varol Mahallesi'ndeki bir eve girerek hırsızlık yapan 4 kişi yakalandı ve bunlardan biri mahkemece tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"18.04.2012 saat:21.30 sıralarında müşteki M.E.A.‘ya ait ilimiz Hasan Varol Mah. bulunan ikametin balkon PVC kapısı sert bir cisim ile zorlanmak suretiyle açılmış ve ikamet içerisinde bulunan Çelik Para Kasasından ve yatak odası çekmecesinde bulunan gümüş takı kutusu içerisinden 2 adet kol saati, değişik çap ve markalarda 7 adet dolu fişek, 1 adet gümüş kolye ve yaprak desenli kolye ucu, 1 çift yaprak desenli gümüş küpe, 1 adet üzerinde Osmanlı tuğrası bulunan gümüş yüzük, 1 adet üzerinde mavi taşlar bulunan gümüş künye çalınmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve resmi ekipler tarafından yapılan araştırmalar neticesinde şüpheliler H.D., F.E., T.D., ve R.A. isimli şahıslar yakalanmış, şüphelilerin yapılan üst aramalarında; 1 adet 7,65, 1 adet 9 mm., 1 adet 45ACP mermiler ile 1 adet gümüş kolye ve yaprak desenli kolye ucu, 1 çift yaprak desenli gümüş küpe, 1 adet üzerinde Osmanlı tuğrası bulunan gümüş yüzük, 1 adet üzerinde mavi taşlar bulunan gümüş künye elde edilerek geçici olarak muhafaza altına alınmış ve C.Savcısı talimatı doğrultusunda müştekisine teslim edilmiştir

Konu ile ilgili olarak yakalanan şüpheliler haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte 19.04.2012 günü Adli Mercilere sevk edilmiş, 3 şüpheli C. Savcılığınca serbest kalmış, 1 şüpheli  TUTUKLANMIŞTIR."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız