SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsız Zanlılarına 'İş Üstünde' Baskın

A- A+ PAYLAŞ

Sabaha karşı bir gıda şirketinin aracında hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine giden polis, iki sabıkalıyı suçüstü yakaladı. Bu şahısların, karıştıkları başka hırsızlık olaylarına karıştıkları da belirtildi.

İki zanlının yakalanmasına ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"17.01.2007 günü saat 03:30 sıralarında ilimiz Sümer Polis Merkezi Amirliği idaresinde Küçük Mustafapaşa Mah. Gebeş Sok. Kasar apt. NO: 13 Sayılı yer önünde park halinde bulunan Ülker e ait 44 KC 508 Plaka sayılı Kapalı kasa Isuzu marka araçtan hırsızlık olduğu ihbarı üzerine olay yerine intikal eden ekiplerimizin suçüstü olarak Şüpheli S.A ve E.Y isimli şahısları yakalamışlar ve şahısların bahse konu araçtan çaldıkları ve götürmek istedikleri malzemeler tarafımızca muhafaza altına alınmış ve belirtilen gıda ürünleri şahısların yakalamasından sonra müştekilere teslim edilmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Hırsızlık Büro Amirliğimize intikal ettirilen şüphelilerden 1990 doğumlu hırsızlık suçlarından sabıkalı yaşı küçük S.A tahkikat gereği gerekli adli işlem için Çocuk Şube Müdürlüğüne Teslim edilmiş diğer şüpheli E.Y ise kısmımızca gözaltına alınmıştır. Ayrıca şahısların aynı gece Müşteki Ömer CAN”a ait 44 KC 508 plaka sayılı otoda meydana gelen hırsızlık olayının failleri oldukları tespit edilerek konu hakkında gerekli evrak yapılmıştır. Müşteki Ömer CAN”a ait 44 KC 508 sayılı otonun içerisinden çalınan ve olay yeri inceleme Şube Müdürlüğümüz ekiplerinin olay yerinden çalınan eşyalar ile ilgili alınan parmak izinin yakalanan şüpheli E.Y' a ait olduğu tespit edilmiştir.

S.A nın evinin girişinde bulunan merdiven altına saklanmış vaziyette bulunan Simbo marka masaj aleti, traş makinesi vb gibi elektrikli kişisel bakım malzemelerin ise 07.08-01-2007 günü müşteki Yusuf LEVENT in Cengiz Topel caddesinde bulunan İstanbul Pazarı isimli işyerinde işyerinden geceleyin çalınan malzemeler olduğu tespit ve teşhis edilmiş ve bu konu hakkında da gerekli evrak tanzim edilmiştir.

Yakalanan şüphelilerle ilgili geceleyin iki ayrı otodan hırsızlık ve geceleyin işyerinden hırsızlık olayları ile ilgili olarak şahıslar haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte Hırsızlık Büro Amirliği ve Çocuk Şube Müdürlüğünce adı geçen şüpheli E.Y ve S.A Mevcutlu olarak adli mercilere intikal ettirilmişlerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız