SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsız Zanlısının İnadı..

A- A+ PAYLAŞ

İki kadın hırsızlık zanlısı olarak bir evde yakalanıp polise teslim edildi. Aynı mahallede oturan bir bayan, kadınlardan birinin geçen yıl evine girip kendisini döverek kaçan hırsız zanlısı olduğunu öne sürdü.

Polis’ten edinilen bilgiye göre; Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi’nde 76 yaşındaki H.T. adlı kadının evine 14.30 sıralarında giren 26 yaşındaki Ş.U. ve 21 yaşındaki F.G. adlı kadınlar, yaşlı kadının komşularının da yardımıyla yakalanarak polise teslim edildiler. İki kadın götürüldükleri Sanayi Polis Merkezi’nde haklarındaki suçlamayı reddederken, son olayın meydana geldiği mahallede oturan 65 yaşındaki F.Ö. adlı kadın, polise başvurarak, 23 Haziran 2006 tarihinde su içme bahanesiyle evine gelen bir kadını 60 YTL parasını çalarken gördüğünü, kadının kendisini döverek kaçtığını, o zaman durumu polise bildirmediğini, bu kadının son olayda yakalanan kadınlardan Ş.U. olduğunu öne sürdü. Ş.U., bu olayla ilgili suçlamayı da reddetti.

“İkametten Hırsızlığa Teşebbüs ve Darp” suçlamalarıyla adliyeye verilen Ş.U. ve F.G. adlı kadınların serbest bırakıldıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız