SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsıza Dayak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hırsızlık amacıyla lüks bir villaya giren şahsın, ev sahipleri tarafından yakalanınca feci şekilde dövülerek hastanelik edildiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, 06 BC 4365 plakalı lüks araç ile Diyarbakır'dan Malatya'ya gelen M.Ç. (32) adlı şahıs ve yanındaki bir kişi, Özalper Mahallesi 1. Cadde üzerindeki lüks villaları gözlemeye başladı. A.O. adlı şahsa ait villanın boş olduğunu gören şahıslar, villanın arka bahçesindeki salona açılan pencerenin demir korkuluklarını çıkararak içeri girdi. O esnada bir taziye ziyaretinden dönen A.O. ve ailesi, evin içinden gelen sesleri duyunca üst kata çıktı. Hırsızla karşılaşan ev sakinleri, kaçmaya
çalışan şahıs ile bir süre boğuşurken ismi belirlenemeyen diğer hırsız kaçtı.

İddiaya göre ev sakinleri tarafından çaldığı bir miktar altın ile birlikte yakalanarak dövülen hırsız, sesleri duyarak olay yerine gelen diğer komşular tarafından da darp edildi. Ev sakinlerinin taziye ziyaretine giderken evde bıraktıkları 12 yaşındaki çocuğun ise o esnada yatak odasında uyuduğu belirtildi.

Ev sakinlerinin polisi araması ile olay yerine gelen ekipler, yüzü kanlar içinde kalan hırsızı ekip aracına koyarak hastaneye götürdü. Sağlık kontrolünden geçen M.Ç., burada moraran yüzünü atleti ile saklamaya çalıştı.

Çevrede inceleme yapan polis ekipleri, şahısların kullandığı lüks aracı da bir alt sokakta park halinde buldu ancak kaçan diğer şahısa ulaşılamadı. Başlatılan soruşturma sürüyor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız