SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızı Asansöre Kapattı!..

A- A+ PAYLAŞ
Dabakhane Mahallesi'ndeki evinin çatı katını kontrol ettiğinde şüpheli bir kişiyi gören 57 yaşındaki İ.K., hırsız olduğu anlaşılan 22 yaşındaki Ö.A.'yı ilginç bir yöntemle yakaladı. 
 
Ö.A. ile karşılaşan ev sahibi İ.K., bu kişiyi durdurmak için hakerete geçtiğinde Ö.A.'nın kaçmak için asansöre bindiğini gördü. Bunun üzerine İ.K. hızlı davranıp asansörün şalterinin bulunduğu yere gitti ve şalteri kapattı. Asansör kabininde mahsur kalan Ö.A. polisin gelmesiyle gözaltına alındı. Ö.A.'nın alınan ifadesinde, hırsızlık yapmak için çatı katında olduğunu söylediği öğrenildi. Olayla igili soruşturma sürüyor. 
 
 
TORNAVİDA İLE SALDIRDI
 
Bu arada, Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evinin kapı ve pencerelerini kilitleyip evden ayrılan Ü.K. , geri döndüğünde, evin içinde tanımadığı bir kişi ile karşı karşıya kaldı. Ü.K. polise verdiği ifadede,  kendisini görerek paniğe kapılan kişinin, elindeki tornavida ile saldırıp, kendisini yere doğru itelediğini belirtti. Hırsız olduğunu tahmin ettiği kişinin evden kaçması sonrasında yaptığı kontrollerd,e evden hiç bir şeyin alınmadığı tespit eden Ü.K., kimliği belirsiz kişiden şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 
 
KİMSE YOKKEN
 
Karakavak Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında ise O.Y.'ye ait eve kimsenin bulunmadığı sırada giren kişi, evin yatak odasındaki çekmece de bulunan 3 adet çeyrek altın, 1 adet altın künye, iki adet kalpli çocuk altın küpeyi alıp kayıplara karıştı. Hırsızlığı, F.M. isimli bir kişinin yaptığı sanılıyor. Olayla igili soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız