SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızı Gördü, Kilitledi!..

A- A+ PAYLAŞ

Vatandaş, evinin önündeki otomobiline giren hırsızı fark edince, kapıları kilitleyip, polisi çağırdı. Yakalanan hırsızın, iki araçtan daha teyp çaldığı belirlenirken, bu iki aracın sahibinin belirlenemediği bildirildi.

Göztepe Mahallesi 3. Çıkmaz Sokakta oturan 27 yaşındaki O.A., 21.00 sıralarında, evinin önünde park halinde olan otomobiline girmiş olan hırsızı fark etti ve kapıları kilitleyip, polisi haberdar etti. Gelen polis ekibi 23 yaşındaki F.O. adlı zanlıyı, kapıyı açmakta kullandığı 1 adet spatula, 1 adet maket bıçağı ile yakaladı.

Zanlı polisteki ifadesinde; aynı gün saat 11.00 sıralarında Beydağı Devlet Hastanesi otoparkında bulunan ve plakasını bilmediği bir otodan teyp çalıp, 22 yaşındaki M.K. adlı şahsa sattığını, yine yakalanmadan 5 gün önce Sivas Caddesi’nde park halinde olan plakasını bilmediği bir otodan çaldığı bir başka teybi de M.K. adlı şahsa sattığını itiraf etti. Polis, çalıntı teypleri satın alan M.K. adlı şahsı da, teyplerle yakaladı ve hakkında “Hırsızlık Malı Satın Alma” suçundan işlem yaptı.

Polis, suçüstü yakalanan zanlının, teyplerini çaldığı iki otonun sahiplerini belirlemeye çalışırken, adliyeye verilen F.O. tutuklandı. Teypleri satın alan M.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Öte yandan Göztepe Mahallesi’nde 02.00 sıralarında park halinde olan 26 yaşındaki M.D.’ye ait otodan hırsızlık yapmaya kalkışan 14 yaşındaki M.K. ve 16 yaşındaki S.D. polis tarafından yakalandı. S.D. adlı zanlının üzerinden bir adet de bıçak bulundu. “Otodan hırsızlığa teşebbüs” suçlamasıyla adliyeye verilen iki zanlı serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız